banneri

Ynnän Approbatur

Mä tunnen sen jo kasvavan, humalan sisälläin. Uuden Approtutkinnon toteutan ja teen sen pystypäin! POKEMON!

Ynnän Approbatur tulee taas! Tänä vuonna ajankohta on keskiviikko 5.4.2017. Lähtö tapahtuu Lounaispuistosta oman valintasi mukaan joko 17.00 tai 17.30.

Ynnän Approssa tehtävänäsi on kerätä suorituskorttiin merkintöjä, joita saa Jyväskylän keskustaan mukavin välimatkoin ripotelluista suorituspaikoista. Merkintöjen keräämisen lopullisena päämääränä on selviytyä loppubilepaikkaan lunastamaan suorittamasi tutkinto.

Ynnän Appron viralliset jatkot pidetään upeassa Club Escapessa klo 22-04. Loppubileissä on esiintymässä fysiikan opiskelijoista koostuva livebändi Aktikitka.

Tänäkin vuonna hinnat ovat halvempaakin halvemmat! Ennakkoon ostettuna yksilötutkinto kustantaa 8€ ja ryhmätutkinto (max 4hlö) 30€. Lähtöpaikalta ostettaessa hinnat ovat 10€ ja 40€. Maksaa voit käteisellä tai kortilla. Lipulla pääset edullisesti kiertämään keväistä Jyväskylää, nauttimaan hyvästä seurasta sekä osallistumaan ikimuistoisiin loppubileisiin. Vedä siis haalarit jalkoihisi ja saavu Jyväskylään keskiviikkona 5.4.2017.

Mikä onkaan mukavampaa, kuin suorittaa approtutkinto kolmen rakkaan ihmisen kanssa yhdessä! Ynnän Approssa se on mahdollista. Tarjoamme mahdollisuuden ryhmätutkintoon, jossa korkeintaan neljän hengen ryhmällä on yhteinen suorituskortti. Illan aikana korttia täytetään yhdessä ja suorituksen lopuksi jokainen ryhmäläinen saa oman haalarimerkin. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1304621546263028/

Tickets here! / Liput täältä!

Onnipub Lucky Matsi Mutka Passion Redneck Resina Sohwi