Ynnään voivat liittyä kaikki fysiikkaa, matematiikkaa, tietotekniikkaa taitilastotiedettä pääaineena opiskelevat opiskelijat. Muiden alojen opiskelijoilla on mahdollisuus hakea Ynnän jäsenyyttä lähettämällä jäsenhakemus puheenjohtajalle.

Ynnän jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta Ynnän jäsenenä hyödyt mm. Ynnän edunvalvonnasta, oikeudesta osallistua Ynnän vapaa-ajan tapahtumiin, tapahtumakohtaisista alehinnoista tapahtumissa, oikeudesta ostaa Ynnän opiskelijahaalarit, ja monesta muusta jäsenedusta! Jäsenenä sinulla on lisäksi oikeus liittyä Ynnän sähköpostilistalle, jolla tiedotetaan vapaa-ajan aktiviteeteista sekä oleellisista opiskeluun liittyvistä asioista.

Liittymisohjeet

Ynnään liittyminen maksaa vain viisi (5) euroa. Liittyminen onnistuu helpoiten marssimalla Ynnän toimistolle. Toimistolla sinun tarvitsee vain etsiä hallituslainen ja kertoa hänelle liittymishaaveestasi. Hallituslainen vie vitosesi, ottaa tietosi ylös ja liimaa opiskelijakorttiisi Ynnän jäsentarran. Vaihtoehtoisesti voit maksaa jäsenmaksun suoraan Ynnä ry:n tilille FI24 5290 0220 1865 46 viitenumerolla 1106 ja tulla sitten kuitin kanssa toimistolle nykimään hallituslaista hihasta.