Nintendoilta- ja turnaus

Suurin osa varmasti tietää, niin on taas se aika vuodesta, että lätkähuuma on parhaimmillaan. Jääkiekon MM-kisathan alkavat siis perjantaina 5.5. Kisoisssa on kuitenkin välipäivä keskviikkona 17.5. ja jotta lätkätunnelma pysyisi silloinkin katossa, niin Ynnä ry. järjestää MM-kisojen kunniaksi Ice hockey(NES)-turnauksen vanhoilla aidoilla kasibittisillä nintendoilla ja kuvaputkitelevisioilla .

Ice hockey:ssa sinulla on neljä kenttäpelaajaa ja pelaajatyyppejä on kolme, voit valita joukkueesi vaikka täyteen voimakkaita tukevia pelaajia, nopeita langanlaihoja tai keskikokoisia. Luonnolliseti voit valita vaikka jokaista pelaajatyyppiä, saat siis itse valita kokoonpanosi. Pelissä on kuusi valtiota, voit edustaa esim. rakasta länsinaapuriamme Ruotsia, jota on joskus jopa onnekkaaksikin titeleraattu. Mukana on tietysti myös perinteiset kiekkomaat Kanada ja Yhdysvallat. Voit myös yrittää yllättää vastustajat valitsemalla vähemmän tunnetun kiekkomaan Puolan. Ice hockey-turnauksen kestosuosikki on ollut legandaarinen punakone Neuvostoliitto ja välillä on jouduttu jopa arpomaan kumpi pelaajista sillä saa pelata. Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä pelissä on mukana toinenkin nostalginen joukkue eli Tshekkoslovakia, joka onkin oma henkilökohtainen suosikkini. (Huom! Maavalinnalla ei ole oikeasti merkitystä joukkueen vahvuuteen)

Osanoton varmistus ja lämmittelyt siis keskiviikkona 17.5 kello 15:00-16:15. ja sen jälkeen turnaus pyörähtää heti käyntiin. Turnauksen kesto on noin 3-4h pelaajamäärästä riippuen. Turnauksen kaikki pelit pelataan nopeimmailla pelinopeudella (5). Pelipaikkana toimii MaD245.

Eli mahtava tilaisuus päästä näyttämään kyntensä vanhalla kunnon matolaatikolla ja mikä parasta tapahtuma on täysin ilmainen!

Lyhyt arvostelu pelistä löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=93j7VWEQFqU

Tunnelmia aikaisemmista kisoista voi haistella täältä : https://www.facebook.com/NESeSports-1500839223515719/?fref=ts

Ilmoittaudu mukaan turnaukseen alla

Osoite, johon vahvistus lähetetään.