Ynnäläiset rakensivat vuonna 2014 peräkärrysaunan. Sauna vihittiin käyttöön 14. tammikuuta 2015 ja sai nimekseen Löylyfunktio.

Löylyfunktio on suunniteltu ainejärjestön saunatarpeita silmälläpitäen. Suunnittelussa pyrittiin mahdollisimman suureen saunojamäärään pitäen kuitenkin sauna mahdollisimman kevyenä, jotta vaunun vetäminen ei vaadi vetoautolta mitään erityistä. Saunaa voikin lain puolesta vetää useimmilla nykyaikaisilla henkilöautoilla. Saunaan myös mahtuu mukavasti 14 saunojaa, eikä väkimäärä edes vaikeuta lauteille kulkemista. Löylytkin ovat mitä makoisimmat. Lämpötila luonnollisesti riippuu jonkin verran ulkolämpötilasta, mutta nollakelillä sauna on saatu lämpeämään 105 °C:seen. Ilma kuitenkin kiertää niin mukavasti, että kovatkaan lämpötilat eivät aja ulos saunasta.

Vuokraamme saunaa jäsenillemme sekä Jyväskylän opiskelijajärjestöille. Löylyfunktion vuokrauksesta ja ylläpidosta vastaa Ynnän saunamaisteri, jonka saa kiinni osoitteesta sauna@ynna.fi. Saunamaisteriin voit olla yhteydessä myös Ynnän muurikkapannun vuokraamisesta.

Vuokraushinnasto

Vuokraaja Hinta
Ynnäläiset (yksityinen käyttö) sopimuksen mukaan
Muut 150 €/vrk
Kuljetuslisä (20 km) 50 €
Kuljetuslisä (20 km ylittävät kilometrit) 50 snt/km
Polttopuut 10€/vrk

Tekniset tiedot

Omamassa1260 kg
Sisämitat410 x 172 cm
SaunojiaYli 14

(Ynnä varaa oikeuden neuvotella hinnan tapauskohtaisesti.)