27.01.2018    
Koko päivä

Ynnä ja Linkki järjestävät Jyväskylän virallisen kyykkäturnauksen, jossa ainejärjestöjen edustusjoukkueet ja muut joukkueet kisaavat maineesta ja mammonasta (eli kiertopalkinnosta). Turnaus pidetään Mattilanniemessä lauantaina 27.1. klo 11 alkaen. Itse pelit alkavat klo 12.

Turnaus pelataan kuudessa neljän joukkueen lohkossa ja voittajat ja kakkoset siirtyvät välieriin. Joukkueeseen kuuluu vähintään 4 pelaajaa ja pelaajia saa vaihtaa otteluiden välissä. Turnauksessa noudatetaan Akateemisen Kyykän MM-kisojen sääntöjä, joihin voi tutustua osoitteessahttp://www.kyykka.fi/säännöt

Turnaukseen on kutsuttu ainejärjestöjen, JYYn ja JAMKOn edustajia. Lisäksi avoinna on muutama yleinen paikka innokkaille kyykkääjille.
HUOM! Avoimet paikat tulevat jakoon keskiviikkona 17.1.2018 klo 18, kun kutsujoukkueiden määrä on varmistunut!

Joukkue voi rekisteröityä mukaan osoitteessa https://goo.gl/forms/dZ8D4ol7DAtoBQkE3
Kisamaksu on 5€ per joukkue, joka sisältää pelit, pelivälineet sekä jatkot Freetimessä. Maksu tapahtuu paikan päällä kortilla tai käteisellä. Järjestöjen kanssa voidaan sopia myös laskusta.

Myös katsojat ovat tervetulleita niin turnaukseen! Tarjolla on muun muassa saunomismahdollisuus, pukuhuone- ja suihkutilat sekä muutama palju, jos luoja ja vesipisteet näin suovat.
Katsojille paikalla pyöriminen tai paljuilu ei maksa yhtikäs mitään!

Turnauksen voittajalle on luvassa paikka Akateemisen Kyykän MM-kisoihin, joten kilpailu tulee olemaan tiukkaa!

TLDR:

Mitä? Kyykkäturnaus

Missä? Mattilanniemessä

Milloin? lauantaina 27.1 klo 11

Mitä päälle? Haalarit ois aika 5/5

Mitä mukaan? Pyyhe, uima-asu ja kyykkämieli