27.09.2018    
11:00 - 15:00

Fuksiaisista on selvitty, mutta et välttämättä voi hyvin. Ei hätää, sopo auttaa!

Fuksiaisten jälkeisenä päivänä sopokahvit saapuvat ensimmäistä kertaa uudenkarheaan Ylistön opiskelijatilaan. Tarjolla on tuttuun tapaan kahvia ja kahvileipää ja tällä kertaa myös vitamiiniporeita voinnin eheyttämiseksi.

Käsitellään tällä kertaa kahvittelun lomassa fyysistä hyvinvointia ja siitä huolehtimista opiskeluaikana. Tästä ei tarvitse ottaa mitään paineita, vaan tavoitteena on antaa teille vinkkejä ja motivaatiota oman hyvinvoinnin edistämiseen!

Mietitkö että mikä ihmeen sopo? Tiivistetysti:  ”Ynnän sosiaalipoliittinen vastaava, tuttavallisemmin sopo, on taho jonka puoleen voit milloin vain kääntyä kun kaipaat tietoa tai apua asumiseen, terveyteen, jaksamiseen, toimeentuloon, tasa-arvoon tai arjen pyörittämiseen liittyvissä asioissa tai jos olet havainnut tai kokenut kiusaamista tai häirintää kampuksella.” Nähdään dagen eftereillä!

 

In English:

You survived the freshman party, but aren’t feeling well. No worries, the social affairs correspondant, also known as sopo, is here to help!

The day after the freshman party we’re having sopo’s coffee hour in the student space in Ylistö. Ynnä offers coffee, something sweet and some vitamin drink.

Our theme will be physical well being and taking care of it as a student. Our goal is to give you some tips and have a nice conversation together. See you the day after!