23.04.2021    
17:00 - 23:45

In English below

Tekeekö mielesi päästä laulamaan, tapaamaan kanssaynnääjiä vai tarvitsetko kenties taukoa opiskelusta? Jos vastasit kyllä yhteen tai vaikka kaikki kohtiin, niin Vappusitsit ovat tarvitsemasi vastaus.

Vappusitsit järjestetään perjantaina 23.4. klo 17 alkaen Zoomissa.  Voit liittyä paikalle heti tai vaikka vähän myöhemmin. Sitseillä ei ole varsinaista teemaa, mutta elämme wappuviikkoa, niin wappumainen pukeutuminen ja haalarit ovat sopiva asu saapuessasi sitseille. Omat juomat on myös hyvä olla, jotta jano ei pääse yllättämään!

 

Vinkki: Zoomissa saat valittua itsellesi haluamasi taustan, joten jos et halua koristella asuntoasi, voit ladata etukäteen koneellesi jonkun wappuisen kuvan ja päästä sen avulla tunnelmaan!

 

TLDR;

MITÄ? Vappusitsit
MISSÄ? Zoomissa (https://jyufi.zoom.us/j/61999352793)
MILLOIN? Perjantaina 23.4. klo 17 alkaen
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit ja wappuinen pukeutuminen!
MITÄ MUKAAN: Omat juomat (huom. tarvitset myös 2 shottia – ehkä myös Jallua) + STYROL
MIKSI? Sitsit kuuluvat opiskelijaelämään niin kuin opiskelijawappuunkin

==============================================================================================

In English

You wish to sing, meet other ynnäers or need a break from studying? If so, Vapu’s sits fest give you a great opportunity to combine all the previous things to a one evening.

The Vappu’s sits fest will be on Friday 23.4. at 5 pm onwards in Zoom. You may join in at the moment the event beginnings or join in later. There isn’t actual theme but if you wish wappu costume is more than welcome with overalls, of course.  You should also take your owns drinks with you.

 

TIP: In Zoom you can select a background for your video, so if you don’t want to decorate your apartment you can download a fun picture and

 

TLDR;

WHAT? Vappu’s sits fest
WHERE? In Zoom (https://jyufi.zoom.us/j/61999352793)
WHEN? On Friday 23.4. at 5 pm
WHAT TO WEAR? Overalls and maybe Wappu costume
WHAT TO TAKE WITH YOU? Our own drinks ( includes 2 shots ) + STYROL – songbook
WHY? Since the sits fest belongs to the studentlife like the students to Wappu