25.08.2020    
20:00 - 23:00

In English below 

=====
Huomio! Ynnän tapahtumien korona-info:

Koko ajan muuttuvan tilanteen vuoksi huomioittehan tapahtumien osalta seuraavat asiat:

  • Tapahtumissakävijöiden tulee noudattaa yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita. Ethän siis tule tapahtumiin vähänkään kipeänä.
  • Tapahtumanjärjestäjät pyrkivät mahdollistamaan turvavälisuositusten noudattamisen tapahtumissa. Tapahtumapaikoilla on tarjolla käsidesiä.
  • Tapahtumien aikataulu, sijainti tai ohjeistus voi muuttua vielä ennen tapahtumaa, jos se tilanteen perusteella näyttää tarpeelliselta. Tarkkailkaa siis tapahtumien sivuja ennen tapahtumaa.
  • Tapahtumat voivat peruuntua nopeallakin varoitusajalla, jos se on tilanteen kannalta välttämätöntä. Tarkkailkaa siis tapahtumien sivuja ennen tapahtumaa.

=====

”Me ollaan nuoriso, me ollaan tulevaisuus
Kaikki kasvaa, lapset varttuu
Virheist oppii ja
Kokemust karttuu
Ketkä meist ei ois ettiny ittee
Jokainen meistä on VIP

– Pikku G

 

Tiistaina 25.8. Hannikaisenkatu täyttyy askelista, kun ynnäläiset suuntaavat Karaoke Pub Resinaan laulamaan mahtavia karaokehittejä. Tule sinäkin, fuksi, mukaan laulamaan ja tutustumaan muihin ynnäläisiin.

Laulu voi olla bravuurisi, jota olet treenannut jo pidemmän aikaa tai sitten voit yllättää itsesi ja kokeilla jotakin täysin uutta. Tämä on myös täydellinen tilaisuus kokeilla karaokea yksin ensimmäistä kertaa tai sitten vaikkapa kaverin kanssa.

Jos laulaminen ei itsessään nappaa, niin ei hätää, olet enemmän kuin tervetullut myös hengaamaan Resinaan, tutustumaan muihin opiskelijoihin, ja hyödyntämään Ynnän jäsentarralla saatavia etuja, kuten ilmaisen narikan ja edullisempia juomia.

 

TL;DR

MITÄ? Fuksikaraoke
MISSÄ? Karaoke Pub Resina, Hannikaisenkatu 16 B
MILLOIN? ti 25.8. klo 20:00
MIKSI? Pääset tutustumaan uusiin fukseihin ja tapaamaan vanhempia opiskelijoita
MITÄ PÄÄLLE? Suosituksena haalarit, mutta ei todellakaan välttämättömät

===================================================================================================================================

In English

=====
Attention! The corona-info for Ynnäs events:

For the ongoing situation please notice the following things when attending the events:

  • You must follow the hygiene and safety instructions given by the authorities. Do not attend the events when even a bit sick.
  • The event team will do everything to enable following the distance instructions. There will be hand sanitizer at the event locations.
  • The events schedule, location or instructions can change before the event if that seems necessary by the instructions given by the authorities. Keep checking these event pages for possible changes.
  • The events can be cancelled on a short notice if that seems necessary. Keep checking these event pages for possible changes.

=====

 

”I’m never gonna dance again
Guilty feet have got no rhythm
Though it’s easy to pretend
I know you’re not a fool”
– George Michael

 

This event will start Tuesday 25.8. at 20:00 o’clock!

Karaoke Pub Resina is a pub that specializes in karaoke. The lists of songs to choose from is very good (possibly the best in Jyväskylä) and the sound system is also great.

We welcome everyone to join and singing is not mandatory. Hanging out and getting to know other students meanwhile listening music is also a great way to spend the karaoke night. It’s your time to shine! Hear you in Resina!

 

TL;DR

WHAT? Freshmen-karaoke
WHERE? Karaoke Pub Resina, Hannikaisenkatu 16 B
WHEN? Tuesday 25.8. at 8pm
WHY? It’s great opportunity to get to know other freshmen
WHAT TO WEAR? Overalls or anything else