15.05.2019    
00:00

In English below

 

Wabusta on nyt enemmän tai vähemmän selvitty, mutta haalarien kohdalta ei voi olla kaikkien kohdalla niinkään varma. Nyt viime hetkillä ennen kesälaitumille siirtymistä onkin oiva hetki istahtaa alas Origossa keskiviikkona 15.5. klo 12:sta eteenpäin sekä pelastaa haalarit wapun kolhuilta.

Ja vaikkei haalarisi olisikaan akuuttia korjaamista vailla, ei hätää, samassa yhteydessä on enemmän kuin sopivaa ommella kiinni myös ompelemista vailla olevat (tai waphun timmellyksessä pudonneet) merkit koristamaan haalareita entisestään! Ja seuraa pitämäänhän ovat toki tervetulleita kaikki myös ilman haalarien korjaamista tai merkkien ompelemistakin.

 

TLDR;

MITÄ: Haalarien korjaamista sekä merkkien ompelemista
MISSÄ: Origolla
MILLOIN: Keskiviikkona 15.5. klo 12 eteenpäin
MITÄ MUKAAN: Haalarit sekä kaikki tarvittavat ompelutarvikkeet
MIKSI: Koska sitten haalarit voi syksyllä kaivaa surutta kaapista suoraan jalkoihin!

 

===========================================================

In English

 

Everyone has more or less survived Wabu now but overalls might have not been as lucky. And that makes this a great opportunity to come fix up your overalls before the summer break begins. So come join us at Origo on Wednesday the 15th of May form 12pm onwards and make your overalls look as good as new, again!

And even if your overalls were lucky and don’t really need fixing, not to worry, you can still join us, either just to chat or to sew more patches on. The patches might be new or ones that you almost lost during vapu…

 

TLDR;

WHAT: Fixing overalls and sewing patches
WHERE: At Origo
WHEN: Wednesday 15.5. from 12pm onwards
WHAT TO TAKE WITH YOU: Overalls and your sewing kit
WHY: You want your overalls to be ready to where when you need them again in fall