23.11.2017    
Koko päivä

Where

Opinkivi
Keskussairaalantie 2, Jyväskylä

Fuksien uudet haalarit (jotka todennäköisesti ovat tulleet tähän mennessä) suorastaan loistavat puhtauttaan ja tuoreuttaan. Kuten vanhempikin haalarikansa tietää, tämähä ei voi liian pitkään jatkua vaan on niihin heti lähdettävä hakemaan hieman väriä!

 

Mikäli olet siis uusien haalareiden omistaja, pue ne yllesi ja saavu torstaina 23.11. klo 17.00 Opinkiven saunalle. Kun uudet haalarit on saatu kasaan suoritetaan niille kastetilaisuus perinteellisesti kasteen ja valan saattelemana ja kun ne ovat virallisen hyväkynnän saaneet ovat ne käyttövalmiit lukuisiin tuleviin tapahtumiin!

Samassa tilaisuudessa pidetään alkuun myös tutoroinnin päättäjäiset, jossa tutorit pitävät vielä fukseille viimeisen yhteisen tapahtuman ennen kuin päästävät heidät hellästä huomastaan vapaasti maailmaa vaeltamaan ja ihmettelemään.

Kun tutoroinnit on päätetty ja uudet haalarit kastettu, saa vanhempikin haalarikansa saapua paikalle klo 18.30 esittelemään maailmaa nähneitä ja kokeneita haalareitaan. Illan aikana saunakin luonnollisesesti lämpeää joten OPPM!

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1919627484957075/

 

Lyhyesti vielä:

MITÄ? Haalareinkastajaiset ja tutoroinnin päättäjäiset

MISSÄ? Opinkiven sauna

MILLOIN? to 23.11. klo 17.00 fukseille ja klo 18.30 muille

MITÄ MUKAAN? Haalarit!

MIKSI? Tarvitseeko sitä edes kysyä?