26.04.2019    
Koko päivä

Bookings

Bookings closed

**In English below**

Wapun toisena päivänä Ynnä on varannut Hurrikaanin sauna,- ja kokoustilat juomapeli-iltaa varten. Näihin pelikarkeloihin voi saapua 16:00, ja pelailua voi jatkaa aina puoleen yöhön asti. Ynnän puolesta illan aikana tullaan näkemään ainakin Beerpongia, Tarot-juomapeliä, sekä Magic: The Gathering: Tosimies -turnaus (tosimiessäännöt linkin takana), johon voi ilmoittautua tällä sivulla. Ilmoittautuminen kustantaa osallistujalle 10€, joka sisältää kolme Core 19 -setin boosteria. Omat korttisuojat ovat suositeltavia mutteivät välttämättömiä (niitä saa esim Jyväskylän fantasiapeleistä) ja formaattiin vaadittavat landit on myös lainattavissa mikäli ei itse kortteja satu ennestään omistamaan. Siis ilmoittautumisen lisäksi osallistujan tulee vain osata pelin säännöt.

Jos tuo viimeinen kohta huolestuttaa, niin pelin opetteluun löytyy hyviä keinoja. Mahdollisesti paras tutoriaali on rakennettu pelin digitaaliseen versioon: https://magic.wizards.com/en/mtgarena ja opettavaista videomateriaalia löytyy myös Youtubesta, vaikka itse pelaaminen on ylivoimaisesti opettavaisempaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu viikkoa ennen tapahtumaa, jotta ehdimme tilata kortit. Turnauksen palkinto tulee sisältämään kortteja/virvoketta, ja turnauspelit alkavat klo 17:00. (Samalle päivälle on suunitteulla mahdollisesti matlu-pesäpalloa, ja mikäli olet ilmoittautunut turnaukseen, ei pesäpallopelin vuoksi myöhästyminen haittaa)

Paikalle voi toki tuoda myös omia juoma- ja ei-juomapelejä! Tilan sauna lämpiää klo 19:00 ja vaikkei juominen tai juomapelit kiinostaisikaan, niin kaikki ovat tervetulleita viettämään iltaa ja saunomaan. Myös tosimies-turnaukseen voi ottaa osaa alkoholittomanakin, mutta lisäkorttien nostossa jää tällöin väkisinkin alakynteen.

TLDR:

MITÄ? Juomapeli-ilta
MISSÄ? Viveca, Rautpohjankatu 8
MILLOIN? Perjantaina 26.4. klo 16
MITÄ MUKAAN? OPPM, eli pyyhe ja pullo(t)
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit koska wappu!
MIKSI? Koska juomapelit on kivoja

==============================================================================================

On the second day of wappu, Ynnä has reserved Hurrikaani’s sauna for board game evening to play drinking games. The event starts at 16:00 and the games will go on until midnight. There Ynnä’s event team will bring Beerpong, Tarot drinking game and we’ll also arrange Magic: The Gathering: Tosimies -tournament The Tosimies-variant rules are written there only in Finnish, but the knowledge of MTG rules themselves are enough to play. Only major difference is the possibility to draw extra cards by consuming alcoholic beverages. The best way to learn those is through the online version of the game: https://magic.wizards.com/en/mtgarena The tosimies-variant changes the game by allowing more card draw through drinking. The participation fee is 10€ which includes three boosters from Core 19 set. Card sleeves are recommended but not mandatory by any means, and the basic land required can be provided by event organizers.

Participation to the tournament happens through this site, and closes week before the event. Prize will include cards/beverages, and the games will start at 17:00 o’clock.

The event also includes sauna from 19:00 onwards, and no drinking is mandatory.

TLDR:

WHAT? Drinking game evening
WHERE? Viveca’s sauna, Rautpohjankatu 8
WHEN? Wednesday 25.4. from 16 till midnight
WHAT TO TAKE? OPPM, so own towel and bottle(s)
WHAT TO WEAR? Overalls are recommended due to wappu!
WHY? Because drinking games are fun.

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed