18.04.2018    
18:00 - 21:00

Bookings

Bookings closed

**In English below**

JyväSpeksi on taas täällä, ja Ynnä lähtee porukalla nauttimaan tästä kulttuurielämyksestä! Tämän vuoden spektaakkelin nimi on ”SHOPRAANOT – Petos perheessä”.

Mikä ihmeen speksi? Lisätietoa JyväSpeksistä löydät osoitteesta https://www.jyvaspeksi.fi/ , mutta lyhyesti selitettynä speksi on koominen teatteriesitys, jonka kulkuun yleisö voi vaikuttaa. Tämä tapahtuu huutamalla yleisöstä ”Omstart!”, ja mahdollisesti jokin toive esityksen kulusta, esimerkiksi ”Omstart ruotsiksi/tanssien/jne”. Näyttelijät sitten yrittävät parhaansa mukaan näytellä kohtauksen uudelleen toivotulla tavalla. Ohjelmassa on siis varmasti hulvaton esitys!

Tule mukaan muiden ynnäläisten kanssa katsomaan näytöstä keskiviikkona 18.4. klo 18:00! Liput Ynnän jäsenille kustantavat vain 8 euroa. Jos haluat osallistua 18.4. näytökseen, kannattaa liput varata etukäteen Ynnän nettisivuilta, jotta varmistat itsellesi paikan katsomosta – esitykset ovat erittäin suosittuja! Deadline ennakkoilmoittautumiselle on 9.4., jotta saamme riittävästi lippuja varattua Speksiltä. Toki voit itse ostaa lipun JyväSpeksin omista myyntipisteiltä myöhemminkin ja liittyä ynnäläisten seuraan näytökseen, mutta muista, että näytökset saattavat myydä loppuun jo aikaisin ennen esityspäivää!

Muista toki, että jos et pääse 18.4. näytökseen, on näytöksiä myös muinakin päivinä, ja liput toki samanhintaisia, eli 8 euroa. Tällöin lippuja et kuitenkaan voi varata Ynnän kautta, vaan osta ne JyväSpeksin omasta lipunmyynnistä ennakkoon tai paikan päällä. Lisätietoa https://www.jyvaspeksi.fi/speksi18/ .

Mitä? JyväSpeksi!
Milloin? 18.4. klo 18:00
Missä? Yliopiston Päärakennus
Miksi? Ainutlaatuinen kulttuurielämys!!!
Paljon maksaa? 8€

p.s. Jos saamme vähintään 10 hengen porukan kerättyä kasaan, jokainen saa ilmaisen Speksi-haalarimerkin!

==============================================================================================

In English:

JyväSpeksi is annual theater show here in Jyväskylä. This year, as usual,  Ynnä is sponsoring JyväsSpeksi and with Ynnä’s sticker tickets are 8€ instead of usual 10€. This event the premiere of JyväSpeksi and Ynnä is participating as a group. Groups with 10 or more participants get a free overall patch for each person. The show is entirely in Finnish.

 

 

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed