10.10.2018    
18:00 - 23:00

Bookings

Bookings closed

KASItsit!

Mitkä? KASItsit ovat kahdeksan eri ainejärjestön järjestämät suursitsit! Sitsihumussa mukana ovat Syrinx, Emile, Ynnä, Fokus, Sporticus, Konkurssi, MatkaRaTa ja Stimulus, joten meno on poikkitieteellisempää kuin koskaan.
Nyt on loistava mahdollisuus tehdä oma ainejärjestösi muille tutuksi! Olit sitten turhanpäiväinen huuhaahumanisti, kovien tieteiden harjoittaja tai ammattisurkeakoululainen, pukeudu oman alasi stereotyyppiseksi edustajaksi ja tule mukaan ainutkertaisille KASItseille!
Sitsit pidetään Aaltosalissa 10.10. klo 18:00 ja liput kustantavat 15€.
Niinkuin sitsikulttuuriin yleensä kuuluu, kannattaa mukaan varata sopiva ja kohtuullinen määrä haluamaansa kurkunkostuketta. (OPM = oma puteli messiin!) Sitsien jälkeen voi halutessaan ja kyetessään siirtyä tien yli vähintään yhtä poikkitieteellisiin jatkobileisiin Club Escapeen.

Ilmoittautuminen sitseille avataan 19.9. Jotta välttäisimme sivujen ylikuormituksen, niin on ilmoittautuminen porrastettu. Tässä siis ilmon aikataulu

Klo 11:00 Ynnä ry, Syrinx ry
Klo 12:00 Stimulus ry, Sporticus ry
Klo 13:00 Matkarata ry, Konkurssi
Klo 14:00 Fokus ry, Emile ry

HUOM! Ilmoitathan kommentissa ruoka-aine allergiasi ja erityisruokavaliosi!

Tiedämme ja ymmärrämme, että paikkoja on hyvin vähän per järjestö, mutta toivoisimme silti, että ilmoittautuisitte vain oman järjestönne kantaan. Jos Nimenne kuitenkin löytyy kahdesta eri kannasta poistetaan molemmat ilmoittautumiset ja päästetään seuraava varasijalta ohitse.

Jaa mitä oli? No KASItsit
Missä tapahtuu? Aalto-salissa
Niin milloin? 10.10. klo 18-23
Mitä päälle? Haalarit + oman ainejärjestön stereotypia
Kui pal kustantaa? 15e
Ja mitä rahalla sitten saa? Paikka uniikeilla sitseillä Aalto-salissa + sitsiruoka + haalarimerkki + jatkot Club Escapessa

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed