18.10.2023    
17:30 - 22:00

Bookings

Bookings closed

In English below

Kaikkihan tykkäävät sitsata, mutta mieti kuinka hauskaa olisi päästä lauleskelamaan hyvän ystävän kanssa. Nyt siihen sinulla on mahdollisuus, sillä keskiviikkona 18.10. klo 18:00 Club Escapessa järjestetään kaverisitsit. Voit siis tuoda yhden tai monta kaveria, sisaresi tai vaikka vanhempasi kokemaan millaista on sitsata Ynnän tavoin. Voit myös tulla yksin ja tehdä uusia kavereita pöytäseurueestasi. Ovet aukeavat klo 17:30, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle!

Kaverisitsien teemana on Ikoniset parit/ryhmät. Voitte siis tulla vaikka Mattina ja Teppona tai suolana ja pippurina. Mitä omaperäisempi idea niin sen parempi!

Ilmoittautuminen ja lipunmyynti

Ilmoittautuminen sitseille alkaa maanantaina 9.10. klo 12:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 11.10 klo 15.00. Ynnäläiset ostavat lippunsa Ynnän kannasta (Ynnän lippu) ja muut avoimesta kannasta (avoin lippu). Kirjoitathan kommenttikentään erityisruokavaliosi ja jos olet tulossa kaverin kanssa, niin myös kaverin nimi.

Sitsilippu jokaista henkilöä kohden maksaa 16€ ja alkoholiton 13€. Jos haluat alkoholittomat sitsit, niin valitse sitsilipun (ynnän tai avoin) lisäksi poista ”alkoholi” -lippu.

PERUUTUKSET/ONGELMATAPAUKSET: tapahtumavastaava@ynna.fi.

Laulukirja

Tapahtumaan ei tulla tulostamaan erillisiä lauluvihkoja, vaan kaikki laulut tullaan laulamaan STYROL-laulukirjasta (hinta 10€). Styroleja voit ostaa Origolta, jos hallituslainen on paikalla. Styrolin voi ostaa myös ilmottautumisen yhteydessä, jolloin Styrol toimitetaan sinulle suoraan sitsipaikalle.

Styroleja myydään myös sitsipäivänä Club Escapessa (vain korttimaksulla).

Ynnän sitsiohjesääntöön voit tutustua etukäteen osoitteessa: https://ynna.fi/toiminta/sitsiohjesaanto/

Yhdenvertaisuusvastaava:

TL;DR

MITÄ? Kaverisitsit
MISSÄ? Club Escape
MILLOIN? Keskiviikkona 18.10. klo 17:30 aukeaa ovet, sitsit alkavat klo 18.00
MITÄ MUKAAN? STYROL + Haalarit jos löytyy
MIKSI? Koska kaverin kanssa on kiva laulaa.

 

================================================

The event will be held in Finnish, but participation is possible even if you don’t speak Finnish.

Have you ever wanted to sing at a sitsfest with your dear friend? Well now you can do that at Buddy sitsfest which will be held on Wednesday 18.10. at 18:00. The theme of the sitsfest is iconic duos/groups so remember to dress up accordingly! You may also come by yourself and make friends in the event. The doors open at 17:30, so be there early.

Booking to this event starts on Monday 9.10. at 12:00 and it will end on Wednesday 11.10. at 15.00. If you are from Ynnä you choose ”Ynnän lippu” and if you are a friend you choose ”Avoinlippu”. Please write to the comment area name of your friend and special dietary requirements.

The sitsfest costs 16€ and non-alcoholic costs 13€. If you wish to hava non-alcoholic sistfest please choose also a ticket wich says ”poista alkholi”.

A big part of the event is singing drinking songs, most of them in Finnish. This will be a fun crash course on Finnish pronunciation. The lyrics to the songs are in a song book, that you can buy while signing up for the event by also choosing ”Laulukirja / STYROL” according to your subject association. The price is 10 €. Buying the book isn’t mandatory, you’ll probably be able to peek at the words from the person next to you.

If you have any problems, send email to: tapahtumavastaava@ynna.fi

Equality representative:

TL;DR

WHAT? Buddy sitsfest
WHERE? Club Escape
WHEN? on Wednesday 18.10. starting at 17:30
WHAT TO TAKE WITH YOU? STYROL -songbook and overalls if you have
WHY? Because singing along with your friend is fun.

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed