10.05.2024    
10:00 - 16:00

Bookings

Bookings closed

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Ilmoittautuneille lähetetty sähköpostilla lisätietoa.

 

 

 

Tervetuloa unohtumattomalle seikkailulle Ynnän kanssa kohti Kuopiota 10.5. – 11.5!

Kaipaatko vaihtelua arkeen? Haluatko tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin? Liity mukaamme innostavalle ulkopaikkakuntaexcursiolle, kun suuntaamme kohti Kuopion kaunista kaupunkia!

Emme myöskään unohda teknologian ja innovaatioiden lumoavaa maailmaa, sillä vierailemme myös VTT:n upeilla tiloilla, missä pääset tutustumaan huippuluokan tutkimukseen ja kehitykseen lähietäisyydeltä.

Yritysvierailun jälkeen vietämme aikaa Kuopion omien yhdistysten, Kvantin ja Hyeenan, kanssa ilta-aktiviteettien merkeissä. Ja kun päivän seikkailut ovat ohi, majoitumme mukavasti lattiamajoitukseen Hatsalan koululle, jossa voimme levätä ja ladata akkuja seuraavan päivän paluumatkaa varten.

Lähde mukaan seikkailuun kanssamme ja luo unohtumattomia muistoja Ynnän seurassa. Tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi nyt – odotamme innolla matkaa kanssasi kohti Kuopion lumoa!

Ilmoittautuminen exculle alkaa perjantaina 3.5. klo 14.00 ja päättyy torstaina 9.5. klo 18.00 (tai kun kaikki paikat ovat täynnä). Exculippu maksaa 30 € ja siihen sisältyy bussikyydit sekä majoitus.

Aikataulu:
Pe 10.5.
-Lähtö Jyväskylästä klo 10

-Yritysvierailu n. klo 13
-Tavaroiden vienti majoitukseen klo 18
-Iltaohjelmaa klo 18 ->

La 11.5.
-Lähtö Kuopiosta n. klo 11

Huom. tarkka aikataulu voi vielä hieman muuttua.

TLDR:
MITÄ?: Excursio Kuopioon!
MILLOIN?: Pe ja la 10.5. – 11.5.
MIKSI?: Koska joskus pitää käydä muuallakin!

 

 

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed