29.04.2018    
Koko päivä

Bookings

Bookings closed

Where

Metalli 74:n sauna
Kalevankatu 4, Jyväskylä

Kun ollaan kokouksesta selvitty niin koittaa aika Wapun kovimpien sitsien eli Ynnän Wappusitsien! Sitsit alkavat klo 17:00 samassa osoitteessa kuin kokouskin, eli Metallin saunalla. Kuten monet varmasti tietävät Wappusitseillä voi vapaasti pyytää uutta toastia nousemaan lavalle jos nykyinen hallinto ei miellytä. Tämä on siis myös huikea tilaisuus päästä itse kokeilemaan toastin paikkaa! Paikalle tarvitsee tuoda vain itsesi mahdollisimman wapun näköisissä haalareissa!

Sitseillä tehdään myös pitsatilaus joten ruuasta ei tarvitse huolehtia. Juomapuoli on luonnollisesti OPM, lista ja hinnastot julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. Sitsiten jälkeen on tietenkin aika mennä saunaan joka palvelee pikkutunneille saakka.

HUOM!
Tilaamme porukalla pitsat sitsiruuaksi! 
Pitsa on omakustanteinen eikä sitä ole pakko tilata, mutta kivaahan siitä tulee sitsata monien tyhjien, täysien vähän vajaiden pitsalaatikoiden keskellä. Tilaus tehdään Rosiefista ja tässä on lista miltä pitsan voi tilata: http://ravintolarosief.fi/index.php?main_page=index&cPath=1_2

Alla on ilmoittautuminen jossa voit valita pitsasi! Jos valitset fantasia pitsan niin kirjoita kommenttiosioon täytteet jotka haluat. Ynnä saa myös jokaisesta pitsasta alennusta 0,50€ verran!! Maksu tapahtuu pitsojen saapuessa metallin saunalle.

MITÄ: Ynnän wappusitsit ja saunajatkot
MISSÄ: Metalli 74:n sauna, Kalevankatu 4
MILLOIN: Sunnuntaina 29.4.  Wappusitsit klo 17:00 ja sauna sitsien jälkeen

==============================================================================================

After the meeting, it will be the time of Wappu’s most awesome sitsit! Sitsit will begin at 5pm in the same location where the meeting is held. As many of you know, you can always ask for a new toast master to get on stage if you don’t like the previous one. This is also an awesome chance to get to try out what it feels like to be a toast master! All you need to bring is yourself dressed in Wappu gear/overalls. We will also order pizza together, so you don’t have to worry about nutrition for the evening. The list and prices will be published here later. After sitsit, there will be time to go to the sauna until the late hours of the night.

What: Ynnä’s spring meeting and Wappusitsit

Where: Metalli 74 sauna, Kalevankatu 4 (Jyväskylä city centre)

When: Sunday 29th of April, Wappusitsit @5pm and sauna after sitsit

 

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed