20.02.2021    
17:00 - 19:00

In English below

PIZZANTAI

Discordissa aikamoisen suosion saavuttanut ”pizzantai” eli pizzalauantai saapuu myös koko Ynnä kokkaa etätapahtumaan!

Tapahtuman idea on tehdä yhdessä pizzaa Discordin välityksellä samalla jutellen ja jakaen kanssa ynnäläisille parhaat pizza vinkkisi ja niksisi. Tule siis kokkailemaan kanssamme Discordissa lauantaina… siis pizzantaina 20.2. klo 17.

Tapahtumaan voi osallistua myös, vaikka et pizzaa tekisikään. Kuitenkin vastuu tapahtuman aikana heräävästä nälän tunteesta on osallistujalla. Voit osallistua olit sitten ensikertalainen keittiössä tai jo pidempään pizzaa pyöritellyt mestarikokki. Internet on pizzataikinareseptejä pullollaan, joten sieltä voi mennä ohjeita kaivelemaan tai käyttää perinteisiä keittokirjoja.

Parasta koko pizzantaissa on se, että saat valita omat täytteesi itse. Jos mietit, sopisiko tämä täyte pizzaan, niin melko todennäköisesti se sopii. Onhan kaupoissakin myynnissä niin kolmen juuston pizzaa kuin suklaapizzaakin. Toki vastuu on edelleen pizzan kokkaajalla.

 

TL;DR

MITÄ? Koko Ynnä kokkaa: PIZZANTAI
MISSÄ? Discordissa, linkki https://discord.gg/g3Hhykj
MILLOIN? Lauantaina 20.2. klo 17
MITÄ MUKAAN? Pizzan tekoon tarvittavat ainekset
MIKSI? Aina voi olla pizzantai, pizza lauantai! ( mutta yhdessä kokkailu on kivaa)

==============================================================================================

There is this thing called Pizza Saturday (it’s basically that you eat pizza on Saturday).  So we thought that why not to make pizza together.

On Saturday 20.2. at 5 pm we are going to gather with other ynnäers at Discord and cook some pizza. You don’t need to cook yourself but you might get hungry while watching other ynnäers doing it ! In that case you may order pizza or try to make one of ”what is in my cabinet” -style.

The best thing of the whole Pizza Saturday is that you can choose you pizza toppings yourself and of course spending time with other ynnäers. So come and see our PizzaSaturday!

 

TL;DR

WHAT? The whole Ynnä is cooking: Pizza Saturday
WHERE? At Discord, https://discord.gg/g3Hhykj
WHEN? On Saturday at 5 pm
WHAT TO TAKE WITH ME? The ingredienst that you need for your pizza
WHY?  Because it’s PizzaSaturday