29.04.2021    
17:00 - 19:00

In English below

 

VAPUEVÄÄT

Koko Ynnä kokkaa tulee taas ja Wabpun teemojen mukaisesti myös meidän on yhdessä tehtävä eväät Kirkkopuistopiknikille. Teemme eväät ajoissa valmiiksi, jotta piknikillä on mahdollisuus nauttia.

Jos aikaisemman koko Ynnä kokkaa tapahtumat ovat jääneet välistä ja konsepti on vielä epäselvä, niin ei hätää. Tapahtuman idea itsessään on yksinkertainen. Joka kerta kokoontumiseen liittyy teema jonka mukaan kokaamme tai leivomme yhdessä Discordin välityksellä. Tapahtumassa ei ole pakko kokata itse mitään ja voi silti tulla hengailemaan omalla vastuulla, sillä nälän tunne tai makean himo saattaa yllättää.

Jos taas tapahtuman konsepti on tuttu, niin voidaankin alkaa miettiä, että mitä sitä evääksi haluaisikaan. Perinteisesti Ynnäläisillä on ollut valmislihapullia sekä viinirypäleitä unohtamatta tietenkään hyvää juotavaa. Voit halutessasi olla perinteikäs ja kokeillä näitä herkkuja tai sitten keksiä omat makuyhdistelmäsi. Oman mielikuvituksen lisäksi Google on täynnä erilaisia piknik eväs ehdotuksia, joten vain valitsemaan.

Vapueväitä voit loihtia kanssamme Ynnän Discordissa  poikkeuksellisesti torstaina 29.4. klo 17 alkaen.

 

TL;DR

MITÄ? Koko Ynnä kokkaa: VAPUEVÄÄT
MISSÄ? Discordissa: https://discord.gg/65yFJcZf
MILLOIN? Torstaina 29.4. klo 17
MITÄ MUKAAN? Omavalintaisiin eväisiin valmistustarvikkeet
MIKSI? Ei ole liian aikaista valmistautua eväsretkeen

==============================================================================================

In English

 

VAPU picnic food

 

The whole Ynnä is cooking picnic food at Ynnä’s Discord server.

If you haven’t been joining earlier The whole Ynnä is cooking events no worries. The concept of the event is quite simple. There is a theme and you can join the other ynnäers kitchens via Discord and prepare some food or pastries together. There is no need to cook yourself thought you might get hungry along the way.

If you are familiar with the concept the you can start thinking the picnic food you wish to have. In traditionally other ynnäers hav had meatballs and grapefruits not to forget about the tasty drinks. You may go with the tradition or do what ever you want. For excempel Google is full of tips how to make tasty picnic food wich is easy to eat outside or in this case in home.

We are going to cook exceptionally on Thursday 29.4. at 5 pm at Ynnä’s Discord server.

 

TL;DR

WHAT? The whole Ynnä is cooking: Vapu picnic food
WHERE? At Discord: https://discord.gg/65yFJcZf
WHEN? On Thursday 29.4. at 5 pm
WHAT TO TAKE WITH ME? The ingredienst that you need for your picnic food
WHY?  Because food is good and picnic food is even better