24.04.2021    
17:00 - 19:00

In English below

 

WABPUSIMA

 

Koko Ynnä kokkaa tulee taas ja Wabpun teemojen mukaisesti myös meidän on yhdessä tehtävä simaa ja erityisesti Wabpusimaa.

Jos aikaisemman koko Ynnä kokkaa tapahtumat ovat jääneet välistä ja konsepti on vielä epäselvä, niin ei hätää. Tapahtuman idea itsessään on yksinkertainen. Joka kerta kokoontumiseen liittyy teema jonka mukaan kokaamme tai leivomme yhdessä Discordin välityksellä. Tapahtumassa ei ole pakko kokata itse mitään ja voi silti tulla hengailemaan omalla vastuulla, sillä nälän tunne tai makean himo saattaa yllättää.

Simaa valmistamaan voit tulla olit sitten ensikertalainen siman valmistaja tai sukusi simareseptin kehittäjä.

Tämä linkki on sinulle jos kaipaat vinkkejä perinteisen siman valmistukseen: https://www.dansukker.fi/fi/resepteja/sima-perinteinen

 

TL;DR

MITÄ? Koko Ynnä kokkaa: Wabpusimat
MISSÄ? Discordissa, https://discord.gg/EN3fXhJf
MILLOIN? Lauantaina 24.4. klo 17
MITÄ MUKAAN? Siman tekoon tarvittavat ainekset
MIKSI? On Wabpu ja sima kuuluu Wabpuun

==============================================================================================

In English

 

WABPUSIMA

 

The whole Ynnä is cooking sima together at Discord. You can join us if you are a starter with Sima or a master preparing sima.

If you haven’t been joining earlier The whole Ynnä is cooking events no worries. The concept of the event is quite simple. There is a theme and you can join the other ynnäers kitchens via Discord and prepare some food or pastries together. There is no need to cook yourself thought you might get hungry along the way.

If you wish some help to prepare the Wabpusima then this link will be worth of trying: https://www.thespruceeats.com/finnish-spring-mead-sima-2952646

 

TL;DR

WHAT? The whole Ynnä is cooking: Wabpusima
WHERE? At Discord, https://discord.gg/EN3fXhJf
WHEN? On Saturday 24.4. at 5 pm
WHAT TO TAKE WITH ME? The ingredienst that you need for your sima
WHY?  Because it’s Wabpu