23.03.2022    
17:00 - 22:30

In English Below

 

Meitä on nöyryytetty ja olemme joutuneet kärsimään henkisesti, mutta nyt meillä fukseilla on tullut mitta täyteen ja on meidän aikamme kostaa.

Kostajaiset järjestetään ke 23.3. yhteistuumin Linkin, Ynnän, Radikaalin ja Syrren kanssa. Mukana on myös Loimu grillaamassa makkaraa, jotta te vanhukset jaksatte varmasti kiertää ansaitsemianne rasteja.

Kostajaiset alkavat klo 17 Mattilanniemen puistosta ja päättyvät klo 22:30. Ilta ei suinkaan lopu tähän, vaan jatkamme yhdessä Escapeen jatkoille.

Maailma ei ole juurikaan muuttunut viime vuosien aikana ja meneillään on vieläkin kaaos joten kostajaisissakin maailmanloppu jatkuu. Käytä siis luovuutta asussasi (pelkät haalarit tuo ryhmällenne miinuspisteitä) ja tule hyvittämään tekosi, sinä senkin ilkeä fossiili. Tarvitset myös oman juomapullon!

 

TL;DR:

Mitä? Kostajaiset

Missä? Lähtö Mattilanniemen puistosta

Milloin? Keskiviikkona 23.3. klo 17:00 – 22:30

Teema? Maailmanloppu

Mitä päälle/mukaan? Hieno asu ja juomapullo.

Yhdenvertaisuusvastaava? Atte Heikkinen, atkaanhe@student.jyu.fi

 

==================================================================================

In English

We have been humiliated and antagonized spiritually but now we freshmen have had enough and it is now our time to get revenge against senior students.

Payback round will be held on Wednesday 23.3. together with Linkki, Ynnä, Radikaali and Syrre. Also Loimu is serving sausages to all of you hungry elderly students during your journey.

Payback round starts at 17 at Mattilanniemi’s park and ends at 22:30. Afterwards you can go to club Escape to the official afterparty.

During autumn we freshmen went on a new age themed journey so now it is your turn to go experiance the end of the world so remember to choose your costume that fits the theme. (Only wearing overalls will grant you negative points) Also bring your own bottle!

TL;DR:

What? Payback round 2022

Where? Start at Mattilanniemi’s park

When?  23.3. at 17:00 – 22:30

Theme? End of the world

What to bring? Costume and a bottle

Event’s equality representative? Atte Heikkinen, atkaanhe@student.jyu.fi