15.03.2023    
17:00 - 22:30

This event is held only in Finnish.

Moiksu !!

Jäikö huono omatunto fuksiaisista? Vanhempi opiskelija, nyt sinulla on tilaisuus hyvitellä tekoja tai vain tulla pitämään hauskaa Kostajaisten yhteydessä !! Tällä kertaa kostajaisten teema on Nostalgia. Muista käyttää luovuutta asussasi (pelkät haalarit tuovat miinuspisteitä). Vanhemmat opiskelijat siis kiertävät rasteja.

Kostajaiset järjestetään keskiviikkona 15.3. yhdessä Ynnän, Linkin, Algon, Radikaalin ja Syrren kanssa. Lähtö on klo 17 Mattilanniemen puistosta ja rasteja kierretään klo 22.30 asti ja maali sijaitsee Kolmikulmassa. Ilta ei kuitenkaan tähän pääty, vaan jatkot ovat yhdessä Escapessa. Lähdössä on Loimun tarjoamaa jotain pientä syötävää!

Mukaan tarvitset oman juomapullon kiljua/mehua varten (0.5l) !

Huom kiljusta!! Perinteitä kunnioittaen kemistit ovat valmistaneet osallistujille itse tehdyn kotiviinin, joka on valmistettu puhtaissa tiloissa asiallisilla välineillä. Vaikka juoma on ammattimaisesti tehty, vatsavaivojen riski on olemassa. Juomassa on 16% etyylialkoholia ja sen jakelu tapahtuman osallistujille on täysin laillista alkoholilain 6 § momentin 4 mukaisesti, sillä tapahtuma ja juoman valmistajat ovat yksityisiä. Ainesosat: omenamehu, persikkamehu, glukoosi, hiiva, kirkaste (liivate, askorbiinihappo (C-vitamiini), kaliumdisulfiitti (säilöntäaine), kaliumsorbaatti (säilöntäaine)). Myös holiton vaihtoehto on saatavilla tapahtumassa.

TL;DR:

Mitä? Kostajaiset

Missä? Lähtö Mattilanniemen puistosta

Milloin? Keskiviikkona 15.3. klo 17:00 – 22:30

Teema? Nostalgia

Mitä päälle/mukaan? Hieno asu ja juomapullo.

Yhdenvertaisuusvastaava: Erika Kannisto (eakannis@student.jyu.fi)