20.03.2024    
17:00 - 22:30

This event is held only in Finnish.

Moikka vanhemmat opiskelijat!

Kostajaiset ovat taas täällä ja tällä kertaa aikamatkustamme huikeaan Antiikin aikaan. Tule siis mukaan pitämään hauskaa kiertäen fuksien pitämiä rasteja ympäri Jyväskylää. 

Kostajaiset järjestetään keskiviikkona 20.3. yhdessä Ynnän, Linkin, Algon, Radikaalin ja Syrren kanssa. Mukana rastienpidossa ovat myös TEK ja Loimu! Lähtö on klo 17 Mattilanniemen kampuksen edestä, minkä jälkeen kierrellään rasteja siten, että ryhmät ovat maalissa Kolmikulmassa viimeistään klo 22.30. Ilta ei kuitenkaan pääty tähän, vaan jatkamme yhdessä Londoniin jatkoille.

Muista pukeutua teeman mukaisesti ja luovuutta käyttäen, sillä pelkät haalarit tuovat miinuspisteitä. 

Mukaan tarvitset oman juomapullon kiljua/mehua varten (0.5l).
Ota halutessasi mukaan myös jotain, jolla voit lahjoa rastinpitäjät antamaan joukkueellesi parhaat pisteet!

Huomioittehan, että kostajaisiin voi osallistua omalla kaverijoukkueella, mutta rastien rajallisen määrän takia joukkueita voidaan joutua yhdistämään ennen lähtöä.

Huom kiljusta!! Perinteitä kunnioittaen kemistit ovat valmistaneet osallistujille itse tehdyn kotiviinin, joka on valmistettu puhtaissa tiloissa asiallisilla välineillä. Vaikka juoma on ammattimaisesti tehty, vatsavaivojen riski on olemassa. Juomassa on n. 12%  etyylialkoholia ja sen jakelu tapahtuman osallistujille on täysin laillista alkoholilain 6 § momentin 4 mukaisesti, sillä tapahtuma ja juoman valmistajat ovat yksityisiä. Ainesosat: vesi, sokeri, rypäle-,omena- ja päärynätäysmehut tiivisteestä, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo), aromi, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), väri (antosyaani), säilöntäaine (natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti), makeutusaine (sukraloosi ja asesulfaami K), kitosaani ja sulfiitti, piihappoliuos. Myös holiton vaihtoehto on saatavilla tapahtumassa.

Yhdenvertaisuusvastaava: 

Roope Poikala, roope.e.poikala@student.jyu.fi

Tapahtuman aikana saa helpoiten kiinni Telegramista @poikalaroope

 

TL;DR:

Mitä? Kostajaiset

Missä? Lähtö Mattilanniemen kampuksen edessä

Milloin? Keskiviikkona 20.3. klo 17:00 ->

Teema? Antiikin aika

Mitä päälle/mukaan? Teeman mukainen asu ja juomapullo + mahdollisia lahjuksia