06.06.1944 - 22.08.1944    
Koko päivä

Bookings

Bookings closed

Luonnontieteilijöiden Jouluristeily järjestetään tänä vuonna 28.11.-29.11. Lähdemme bussilla Jyväskylästä Turkuun, seilaamme merellä parin tuhannen muun luonnontieteiden opiskelijan kanssa (valloitamme Ruotsin HUOM! valinnainen suoritus) ja palaamme takaisin lähtöruutuun.

Risteily Facebookissa: Jouluristeily

NYT ollaan päästy jo viimeiseen vaiheeseen eli lopullisten lippujen varaukseen, tietojen ilmoittamiseen ja laskun lähettämiseen. Tämä vaihe pitää jokaisen suorittaa henkilökohtaisesti, sillä keräämme laivayhtiön vaatimia tietoja kuten syntymäaika.

Matkan hinta tulee siis olemaan seuraava: Oma osuus hytin hinnasta + ainakin yksi ruokailu + bussimatka + mahdollinen AnkkuriAppro – rakkaan ainejärjestömme tuki.

Hyttiryhmä

Jokainen hyttiryhmän jäsen valitsee oman hyttiluokkansa mukaisen lipun.

Ruokailu

Valitse tässä kohdassa se ruokailu minkä ilmoitit ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et valinnut mitään ruokailua niin sinun TÄYTYY VALITA vähintään yksi. Myös alkuperäistä ruokailutoivetta voi vielä tässä vaiheessa muuttaa.

Ruokalippu Hinta
Meriaamiainen 12 €
Jouluillallinen-buffet 36 €
Joululounas-buffet 32 €

Bussimatka

PAKKO OTTAA! Jokaisen risteilylle halajavan on valittava bussimatka, matkusti sillä tai ei. Bussi kustantaa Ynnän tukemana 20€/hlö.

AnkkuriAppro

AnkkuriAppron lipun varanneet voivat sen tässä kohtaa maksaa ja mikäli on päättänyt vielä ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen haluavansa osallistua on sekin mahdollista.

Jos sinulla on kysyttävää, turhia toiveita tai muita huolia, voit olla yhteydessä osoitteeseen aleksi.m.j.kivela@student.jyu.fi Huomaathan, että tässä vaiheessa ilmoittautuminen on sitova eikä peruuntumistilanteissa voida antaa hyvitystä matkan hinnasta.

Käytä toimivaa sähköpostiosoitettasi jossa on tilaa, sillä lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä.

Jokaisen tulee täyttää seuraavat tiedot Kommentti-kenttään

Sukunimi, Etunimi, syntymäaika (pp.kk.vvvv), sukupuoli, kansalaisuus, mahdollinen Club one -kortin numero

ESIM. Esimerkki, Erkki, 01.01.1865, mies, suomi, 1234567
Jos henkilöllä ei ole Club one -korttia, ko. kohta jätetään tyhjäksi

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed