01.10.1960 - 08.10.1960    
Koko päivä

Bookings

Bookings closed

Luonnontieteilijöiden Jouluristeily järjestetään tänä vuonna 28.11.-29.11. Lähdemme bussilla Jyväskylästä Turkuun, seilaamme merellä parin tuhannen muun luonnontieteiden opiskelijan kanssa (valloitamme Ruotsin HUOM! valinnainen suoritus) ja palaamme takaisin lähtöruutuun.

Matkan hinta tulee siis olemaan seuraava: Oma osuus hytin hinnasta + ainakin yksi ruokailu + bussimatka + mahdollinen AnkkuriAppro – rakkaan ainejärjestömme tuki.

Ruokailu

Ruokalippu Hinta
Meriaamiainen 12 €
Jouluillallinen-buffet 36 €
Joululounas-buffet 32 €

Bussimatka

PAKKO OTTAA! Jokaisen risteilylle halajavan on valittava bussimatka, matkusti sillä tai ei. Bussi kustantaa Ynnän tukemana 20€/hlö.

AnkkuriAppro

AnkkuriAppron lipun varanneet voivat sen tässä kohtaa maksaa ja mikäli on päättänyt vielä ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen haluavansa osallistua on sekin mahdollista.

Jos sinulla on kysyttävää, turhia toiveita tai muita huolia, voit olla yhteydessä osoitteeseen risteilyamiraali@ynna.fi Huomaathan, että tässä vaiheessa ilmoittautuminen on sitova eikä peruuntumistilanteissa voida antaa hyvitystä matkan hinnasta.

Käytä toimivaa sähköpostiosoitettasi jossa on tilaa, sillä lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed