05.03.2024    
20:00 - 22:00

Maaliskuun ensimmäinen tiistai lähestyy ja Ynnä on erityisen valmiina! Jaa että miksi erityisen valmiina? No koska mukaan laulamaan saapuu myös Emile ry!

Ynnä järjestää yhteistyössä Emile ry:n kanssa perinteisesti kuun ensimmäisenä tiistaina 5.3. karaokeillan Karaoke Pub Resinassa!

Ilta räjähtää käyntiin, kun Resina avaa ovensa kello 20, ja jatkuu niin pitkään kuin laulua riittää! Voimassa Resinassa ovat huikeat jäsenedut, jotka saat käyttöösi Ynnän tarralla. Jäsenetuihin kuuluvat mm. ilmainen narikka ja hanajuomat edullisemmin. Illan ajan edut ovat saatavilla myös Emilen jäsenille!

Yhdenvertaisuusvastaava:

Katriina Jokinen, kamihajo@student.jyu.fi

TL;DR

MITÄ? Maaliskuun karaoke
MISSÄ? Karaoke Pub Resina, Hannikaisenkatu 16B
MILLOIN? Tiistaina 5.3. klo 20:00 eteenpäin
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit
MIKSI? Kavereiden kanssa on kivempaa laulaa!

 

==========================================================================

 

In English

March’s first Tuesday is approaching rapidly and Ynnä is especially ready! Why especially you may ask? Because Emile ry is joining in to sing with us!

Ynnä’s karaoke saga continues together with Emile ry on Tuesday, March 5th at 8pm when Ynnä and Emile conquer the great stage of Karaoke Pub Resina! Ynnäs amazing perks of a free cloakroom and cheaper tap drinks apply all night! And better yet, Ynnä’s marvelous benefits also apply for Emile members! So come along and show us your karaoke spirit!

Equality representative:

Katriina Jokinen, kamihajo@student.jyu.fi

TL;DR

WHAT? March Karaoke
WHERE? Karaoke Pub Resina Hannikaisenkatu 16B
WHEN? on Tuesday 5.3. at 8pm
WHAT TO TAKE WITH YOU? Overalls
WHY? Karaoke is even better with friends!