13.04.2023    
17:00 - 21:00

Bookings

Bookings closed

In English below

Luonnontieteellinen beerpong-turnaus on jälleen täällä! Kerää siis ainejärjestöstäsi kovimmat mukiin heittäjät tai muuten vaa parhaat tyypit ja tule näyttämään heittotaitosi torstaina 13.4. klo 17:00  Lounaispuistossa. Osallistuminen maksaa osallistuville joukkueille 4 euroa, ja kilpailun voittajalle on luvassa mahtava palkinto! Paikalle voi myös saapua kannustamaan tai muuten vaan hengailemaan vaikka ei pelaisikaan.

Mukana Algo, Linkki, Radikaali, Syrinx ja Ynnä!

Ilmoittautuminen aukeaa 5.4. klo 12 ja mukaan pääsee vain ensimmäiset 3 joukkuetta per ainejärjestö, ole siis nopea! Vain yksi joukkuelainen ilmoittaa joukkueensa ja joukkueessa saa olla 2-4 henkilöä. Muistahan lisätä kommenteihin joukkueesi nimi. Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.4. klo 23:59.

Tutustu myös turnauksen sääntöihin:
https://docs.google.com/document/d/1FMAF7ndUZRK8hwD8lBPo9IBZN4ZWMUFVi-tVQR_Yoa4/edit?usp=sharing

TL;DR:

MITÄ?: Luonnontieteellinen Beerpong-turnaus
MISSÄ?: Lounaispuisto (Seminaarinkatu 34)
MILLOIN?: Torstai 13.4. klo 17:00
MITÄ PÄÄLLE?: Haalarit ja OPM (Oma Pullo Mukaan)

 

======================================================================================

 

In English

The natural sciences beerpong tournament is here again! So gather the toughest pitchers from your organization and come show your throwing skills on Thursday 13.4. at 5 PM in Lounaispuisto (Seminaarinkatu 34). Participation to the tournament costs each team 4 euros, and the winners will claim a great prize! You can also come to cheer your friends on even if you are not playing.

Registration starts on 5.4. at 12 o’clock and ends on 12.4. at 23.59. Only 3 teams per organization can participate in the tournament so be quick! Only one team member has to sign their team up on this site with teams of 2-4 people. Remember to add the name of your team to the comment section.

 

TL;DR

WHAT? Beerpong tournament
WHERE? Lounaispuisto (Seminaarinkatu 34)
WHEN? on Thursday 13.4. starting at 17:00
WHAT TO WEAR? Overalls and your own drinks

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed