09.05.2019    
Koko päivä

Bookings

Bookings closed

In English Below

 

Jääkiekon MM-kisat lähestyvät, eikä malta millään odottaa. Nyt otammekin varaslähdön ja virittäydymme kisatunnelmiin pelaamalla vanhoilla kunnon kasibittisillä Nintendoilla Ice Hockey -turnauksen MM-kisojen avausta edeltävänä päivänä torstaina 9.5. kello 16.

Turnauspaikka on Mattilanniemen joku demoluokka (tarkentuu myöhemmin). Koitetaan saada myös muita pelikonsoleita paikalle. Jos itse turnaus ei kiinnosta, niin mukana on myös paljon muitakin pelejä, kuten legendaarinen sorsan ammunta ja Speden Peleistäkin tuttu juoksumattopeli Athletic World.

Jos haluat tulla muuten vaan pelailemaan ja nauttimaan tunnelmasta, mutta et osallistua turnaukseen, niin älä kirjoita nimeäsi ilmoittautumiskantaan!

 

Osanoton varmistus ja lämmittelyt siis torstaina 9.5. kello 15-16 ja sen jälkeen turnaus pyörähtää heti käyntiin. Turnauksen kesto on noin 3-4 h pelaajamäärästä riippuen.

Tämä on mahtava tilaisuus päästä näyttämään kyntensä vanhalla kunnon matolaatikolla ja mikä parasta tapahtuma on täysin ilmainen!

Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 8.5. kello 12. Paikkoja turnauksessa on 20 pelaajalle.

 

TLDR;

MITÄ: Nintendoilta & -turnaus
MISSÄ: Mattilanniemi (paikka tarkentuu myöhemmin)
MILLOIN: Torstaina 9.5. kello 16 eteenpäin
MIKSI: Koska vanhat kunnon kasibittiset ja kisatunnelma!

=========================================================================================

In English

 

Ice Hockey world championships are coming but we can’t wait. Therefore there will be a retro game night and Ice Hockey -tournament on NES on Thursday 9.5. at 16:00. This event will be held in classroom in Mattilanniemi. The exact place will be announced in near future.

There will possibly be also other games. If you are not interested to participate to the actual tournament you are more than welcome to join and play other games like duck shooting and Athletic World! (In that case do not register to the event, the registration is for tournament only!)

 

The event is free, so all you have to do is register to the event and show up in time. There are 20 spots for players so register fast! The registration closes on Wednesday 8.5. at 12:00.

Confirm your attendance to the tournament at 15-16 and then feel free to warm up your gaming muscles. The tournament will last 3-4 hours depending on the number of players.

 

TLDR;

WHAT: Nintendo Gaming Night
WHERE: At Mattilanniemi (the exact place will be announced later)
WHEN: on Thursday 9.5. at 16.00 onwards
WHY: Because old 8-bit games!

 

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed