26.11.2022    
19:00 - 23:45

Bookings

Bookings closed

In English below

Padel on suuressa nousussa oleva aloittelijaystävällinen laji. Tämä laji on hauska eikä kestä kauaa kunnes vasta-aloittajakin oppii pelin. Padel on kuin tennis, mutta seinien käyttö on sallittua pelatessa. Padelmailaa on myös helpompi käsitellä kuin tennismailaa. Tästä linkistä löydät säännöt padelin pelaamiseen: https://padelclub.fi/padelin-saannot.

Jos padel kiinnostaa niin nyt sinulla on mahdollisuus tulla yhdessä muiden ynnääjien kanssa kokeilemaan padelia tasosta riippumatta Padel Adder Keljoon lauantaina 26.11. klo 19-21. Lajikokeilun yhteydessä on myös mahdollisuus mennä saunaan ja poreisiin kun on saanut tarpeekseen pelaamisesta. Tarjolla on myös opiskelijahintaisia virvokkeita. Ensimmäiset 40 henkilöä pääsee mukaan pelaamaan ilmoittautumalla 7.11. klo 12 eteenpäin 4€ hintaan. Mailat kuuluvat myös hintaan.

Yhdenvertaisuusvastaava: Atte Heikkinen (atkaanhe@student.jyu.fi)

TLDR;
Mitä: Padelia
Missä: Padel Adder Keljo (Kylmälahdentie 9, 40500 Jyväskylä)
Milloin: Lauantaina 26.11. klo 19:00
Hinta: 4€
Mukaan: Pyyhe, uikkarit, sisäpelikengät ja urheiluvaatteet
Miksi: Koska padel on helppoa ja kivaa

================================================

Padel is a newbie friendly spory that is very easy to learn. Padel is like tennis except you are allowed to play using the court walls and the racket is easier to handle. The rules you can find here: https://www.stigasports.com/explore-stiga-sports/what-is-padel.

If you are intrested in padel now you have the chance to try playing it with other members of Ynnä at Padel Adder Keljo on Saturday 26.11. at 19-21. After you are done playing you can also head to the sauna or the jacuzzi to relax. There are also student priced drinks available to purchase. The booking to this event starts on Monday 7.11. at 12:00 for. Price of the entry is 4€. Rackets are included in the price.

Event equality reprsentitive: Atte Heikkinen (atkaanhe@student.jyu.fi)

TLDR;
What: Padel
Where: Padel Adder Keljo (Kylmälahdentie 9, 40500 Jyväskylä)
When: Saturday 26.11. at 19:00
Cost: 4€
What to bring: Towel, swimsuit and sportswear
Why: Because padel is easy and fun

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed