09.04.2020    
14:00 - 15:00

In English below

Käykö eristäytyminen ja kotona yksin pelailu tylsäksi? Kaipaatko kanssaynnäläisten äänien kuuntelemista, mutta virtuaaliorigolla istuminen ei ole sinun juttusi? Ratkaisu näihin ohgelmiin on etäpelailuilta Ynnän discordissa torstaina 9.4. kello 14:00 alkaen!

Ynnän discord-serverillä on omia äänikanavia eri pelien pelaamiseen ja lisää voidaan tarpeen tullen luoda. Discordissa on myös mahdollista striimata peliään kyseisellä kanavalla, jotta muutkin halukkaat pääsevät seuraamaan pelien etenemistä. Joten käynnistä siis tietokoneesi, saavu Ynnän discordiin, kasaa joukko pelaamaan kanssasi ja nauti etäpelailusta mahtavassa Ynnäseurassa!

Ynnän discordiin pääset tästä linkistä.

Tässä tapahtumassa Ynnä ei tarjoile naposteltavaa tai virvokkeita, eikä sauna valitettavasti ole käytössä. Tapahtuma on siis OPM!

 

TL;DR
MITÄ: Pelailuilta
MILLOIN: Torstaina 9.4. klo 14:00
MISSÄ: Ynnän discord-serverillä
MITÄ MUKAAN: Jonkinlainen tietokone ja omat virvokkeet

============================================================================================

In English

Are you bored of playing videogames home alone? Do you miss speaking to other ynnäers but hanging out at the virtual Origo is not your thing? The solution to these problems is gaming night at Ynnäs discord on Thursday 9.4. starting at 14:00!

At Ynnäs discord there is many voice channels for different games and more can be added if necessary. There is also a possibility to stream your game on the voice channel so others can watch the game too. So, start up your computer, join Ynnäs discord, gather your group, and enjoy gaming with other ynnäers!

You can find Ynnäs discord here.

In this event Ynnä will not provide snacks or beverages and unfortunately the sauna is not available. So BYOB!

 

TL;DR
WHAT: Gaming night
WHEN: on Thursday 9.4. at 2pm
WHERE: Ynnäs discord server
WHAT YOU NEED: Some kind of computer and your own beverages