28.11.2018    
00:00

Where

Opinkivi
Keskussairaalantie 2, Jyväskylä

In English below

Jos olet koskaan miettinyt, että risteilyt kaipaisivat hieman lisää jotakin niin tänä vuonna ovat siinä tapauksessa kaikki tähdet kohdallaan!

Nyt järjestetään nimittäin ensimmäistä kertaa ennen risteilyä yhdessä Ynnän, Radikaalin ja Syrinxin kesken Preristeilysauna, jossa pääset saunomaan, sosialisoitumaan, juhlimaan ja ennen kaikkea valmistautumaan risteilyyn Opinkiven saunalle. Saunan ovet aukeavat keskiviikkona 28.11. kello 17 ja sauna pysyy lämpimänä aina aamun pikkutunneille saakka. Paikalla on myös kaiken näköistä aktiviteettia, huhua on kuultu muun muassa Singstarsista/karaokesta. Paikalla on luonnollisesti myös pientä naposteltavaa! OPPM!!

Saunavuorot seuraavasti:
18:00 – 20:00 erilliset vuorot
20:00 -> Yleinen saunavuoro

TL;DR
MITÄ? Preristeilysauna
MISSÄ? Opinkiven saunalla
MILLOIN? 28.11. klo 17 alkaen
MIKSI? Koska risteilyyn pitää valmistautua asiaan kuuluvalla tavalla

 

This week there will be the cruise for students of natural sciences and now we’re going to have a pre party for it! The pre party will be held together with Radikaali and Syrinx and it will be held on Wednesday 28.11. from 5 pm on Opinkivi sauna. There will be lots to do and also something to snack on so be there! You can attend the event even though you’re not going to the cruise.

Saunas will be open:
6 pm – 8 pm separate saunas
8 pm -> saunas open for all

TL;DR
WHAT? Pre-cruise-sauna
WHERE? Opinkivi sauna
WHEN? Wednesday 28.11. at 5 pm
WHY? Because we need preparation for the cruise