01.09.2021    
18:00 - 21:00

In English below 

Oletko synnynnäinen piirtäjä vai onko piirtäminen muuten vain intohimosi? Jos vastaus oli kyllä tervetuloa osallistumaan skribbl io iltaan! Jos vastauksesi oli ei niin olet silti tervetullut tähän mahtavaan tapahtumaan, sillä tässä tapahtumassa piirtotaitoillasi ei ole väliä ;) Skribbl io on netissä oleva peli eli riittää, että tulet vain paikalle. Ilta järjestetään keskiviikkona 1.9. klo 18.00 Ynnän discordissa. Tervetuloa viettämään hauskaa iltaa muiden ynnääjien keskuudessa!

TL;DR

MITÄ? Skribbl io – ilta
MISSÄ? Ynnän Discordissa, linkki https://discord.gg/g3Hhykj
MILLOIN? Keskiviikko 1.9. klo 18
MIKSI? Koska etänäkin voi tehdä kivoja juttuja :)

 

===================================================================================================================================

In English

Are you an natural drawer or is drawing otherwise just your passion? If the answer was ”yes” you are welcome to attend skribbl io – evening! If your answer was ”no” then you are still welcome to this great event, because in this event your drawing skills don’t matter;) Skribbl io is online game so you don’t have to do anything else than just be there. Evening will be held on Wednesday 1.9. at 6 pm in Ynnän’s discord. Welcome to have a great time!

TL;DR

WHAT? Skribbl io- night
WHERE? Ynnä’s Discord, link https://discord.gg/g3Hhykj
WHEN? On Wednesday 1.9. at 6pm
WHY? Because games are fun :)