07.09.2022    
16:00 - 18:00

In English below

Sivuaineinfo järjestetään keskiviikkona 7.9. klo 16:00 eteenpäin MaD202 luentosalissa. Tilaisuudesta ei tule erillistä tallennetta, joten tämä on ainutkertainen tilaisuus tulla kuuntelemaan paikan päälle eri alojen sivuainemahdollisuuksista. Tällä kertaa mukana on ainakin: tilastotiede, matematiikka, fysiikka, kemia, biologia/ympäristöekologia ja tietotekniikka.  Näiden lisäksi myös TEK ja Loimu tulevat kertomaan omasta toiminnastaan lyhyesti.

Mitä sivuaineella tarkoitetaan? Sivuaineella tarkoitetaan käytännössä erillisiä opintokokonaisuuksia, joita voi suorittaa eri laajuisinaOsa opintokokonaisuuksista on täysin vapaasti valittavissa, ja jos juuri sinua mietityttää, et mitähän voisin lukea ”sivuaineena”, niin saavu paikan päälle kuuntelemaan.

Toisin sanoen kaikki sivuaineita pohtivat opiskelijat ovat tervetulleita!

Sivuaineinfon jälkeen ynnäläiset ovat tervetulleita lähtemään perinteiselle baarikierrokselle noin klo 18:00.

TL;DR;

MITÄ: Sivuaineinfo 2022
MISSÄ: MaD202
MILLOIN: Keskiviikkona 07.09.2022 klo 16:00
KENELLE: Kaikille sivuaineita miettiville opiskelijoille
MIKSI: Koska erilliset opintokokonaisuudet voivat toisinaan mietityttää (ja SISU ei voinut käyttää lyhyempää ja yksinkertaisempaa sivuaine -nimitystä).

================================================================================================

In English

The event will be held in Finnish. Ynnä holds info to its new students about possible secondary subjects and what they are about before the pub crawl.

Info begins 7th of September at 4 pm in the class MaD202.

Present will be lecturers from mathematics, statistics, chemistry, IT, biological and environmental science and physics to give the presentation about their respective subjects program as secondary subject.

TL;DR;

WHAT: Secondary subject info 2022
WHERE: MaD202
WHEN: Wednesday 07.09.2022 at 4 pm
FOR WHOM: For all students thinking about secondary subjects
WHY: Because you want to know what secondary subjects are