28.03.2020    
13:00 - 16:00

In English below

Rakkaat Ynnäläiset

Miten sinä voit nyt? Ynnä on olemassa vaikka yliopiston ovet ovat visusti lukossa ja kokoontumiset #kielletty. Sosiaalinen eristäytyminen on herättänyt Ynnän discordin henkiin ja monelle meistä se onkin aikamoinen henkireikä nyt kun kavereita ei näe yliopistolla. Yksinäisyys on vaarallista terveydelle, joten älä jää yksin vaan tule virtuaali-Origolle tai -Potentiaalikuoppaan juttelemaan kanssamme!

Discord antaa mahdollisuuden olla yhteydessä toisiimme ja siten mahdollisuuden järjestää sopokahvit! Valitettavasti tässä tilanteessa emme voi tarjota teille kahvia ja keksejä, mutta tarjoamme vinkkejä hyvinvointiin senkin edestä. Lisäksi saat täyden vapauden valita sopokahvievääsi itse. Virittäydy siis valitsemasi yhteyslaitteen(käytämme virtuaalista tussitaulua, joten jos haluat piirrellä suosittelemme tietokonetta!) ääreen lauantaina 28.3. klo 13-16 ja tule sopoilemaan kanssamme.

Mikä meillä on aiheena? Sen päätätte te! Vastaa kyselyyn ja kerro mikä harmittaa tässä tilanteessa kaikkein eniten. Voit vastata halutessasi anonyymisti! Valitsemme pari suosituinta aihetta käsiteltäväksi.

Kuullaan lauantaina discordissa!

 

In English

Dear Ynnäers

How are you? Ynnä is still here, even though Uni is closed and social meetings are discouraged. Ynnä has a discord, where we gather to chat online. Join us there to feel less lonely!

We will have a Social Affairs Coffee Hour in the discord on Saturday 28.3. 13-16. You are welcome to join and chat about well being with us. If you have an issue related to your well being in this time, you can tell about it in this poll (it’s in Finnish, but you can reply in English too!) and we will discuss the most popular ones in detail during the Coffee Hour.

”See” you in discord!