21.03.2023    
11:00 - 15:00

In English below

Hei Ynnäläiset!

Helmikuun kiidettyä ohi on aika valmistautua maaliskuun sopokahveille. Tämän kertaisten sopokahvien teemana on arjen haasteet. Voiton puolella ollaan periodeissa, mutta välttämättä vieläkään ei ole selvää, miten vuorokauteen saa mahdutettua elämisen, opiskelun ja hyvinvoinnin tai ne tiskaamattomat tiskit. Oli arkesi sitten kiireistä tai verkkaista sopokahvit ovat hyvä paikka saada vertaistukea, jakaa hyviä ideoita tai levähtää hetkinen kahvin, herkkujen ja muiden opiskelijoiden kera.

Seuraavat sopokahvit järjestetään Potentiaalikuopassa tiistaina 21.3. klo 11-15 .Ota mukaan arkiset haasteesi tai ratkaisut haasteisiin ja jaetaan arjen ilosanomaa myös muille opiskelijoille.

Nähdään sopokahveilla!

TL;DR

MITÄ? Maaliskuun sopokahvit
MISSÄ? Potentiaalikuopassa
MILLOIN? Tiistaina 21. maaliskuuta klo 11-15
MIKSI? Yhdessä on helpompi keksiä ratkaisuja arjen haasteisiin

===================================================================================

In English

 

Hi Ynnäers!

The February is almost long gone and now it’s time for March’s Social Affairs Coffee Hour! The topic of this meeting is everyday life’s challenges. The spring is near, but some of us may struggle how to fit living, studying, wellbeing and the diches for the same 24 hours. Were your everyday life busy or slow the social affairs coffee hour is perfect place to share ideas or just take a moment to enjoy coffee, something sweet and the company of fellow students.

 

The next Social Affairs Coffee Hour will be held at Potentiaalikuoppa on Tuesday 21.3. at 11-15 .  Some come and take your worries or solutions and meet us at the March’s Social Affairs Coffee Hour.

See you!

TL;DR

WHAT? Social Affairs Coffee Hour
WHERE? at Potentiaalikuoppa
WHEN? on Tuesday 21. March at 11-15
WHY?  It’s easier to find solution for the everyday life’s challenges together