27.11.2019 - 29.11.2019    
13:00 - 23:59

Rakkaat Ynnääjät!

Opiskelijan loppuvuoden kaksi odotetuinta asiaa ovat tietenkin veronpalautukset ja Luonnontieteilijöiden Jouluristeily! Veronpalautukset eivät tänä vuonna joulukuussa tule, mutta onneksi risteily tulee tuplasti, nimittäin kaksipäiväisenä Tuplaristeilynä, eli Tupliksena!

Sekä Tuplis että tavallinen yksipäiväinen risteily lähtevät Suomen Turusta ja aluksena on Tallink Siljan M/S Baltic Princess. Tuplaristeilyn ajankohta on 27.-29.11. ja Turkuun lähdetään yhdessä bussilla eli luvassa on YLI kaksi päivää hauskuutta tutussa matluseurassa.

Ilmoittautuminen tapahtuu Google Formsilla osoitteessa https://forms.gle/UXMqi9moTtnLn2229.

Risteilylle ilmoittaudutaan 4 hengen hyttiryhmissä ja hytin jäsenet voivat olla kaikista kolmesta järjestöstämme!

Yksipäiväisen Jouluristeilyn ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.

ILMOITTAUTUMISOHJE TUPLIKSELLE

Tupliksen ilmoittautuminen aukeaa jo ensi viikon maanantaina 23.9. klo 12.00 ja on kaikille Syrinxin, Radikaalin sekä Ynnän jäsenille yhteinen. Ilmoittautuminen tapahtuu hyttiryhmittäin ja lomake aukeaa maanantaina jo klo 11.30, jotta sen voi täyttää valmiiksi rauhassa. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautumista ei huomioida mikäli se on lähetetty ennen klo 12.00.

Ilmoittautumislomakkeessa tulee ilmoittaa kaikkien hyttiryhmään kuuluvien henkilöiden nimi, sähköposti, syntymäaika, sukupuoli, kansalaisuus, Club One -kortin numero (jos haluaa bonusta risteilystä) sekä mitkä ruokailut kukin ottaa. Tuplikselle täytyy ottaa molemmille päiville vähintään yksi ruokailu!

Tuplikselle ilmoittautuva sitoutuu myös maksamaan bussikuljetuksen. Kuljetuksen tarkkaa hintaa ei vielä ole tiedossa, mutta hinta pyritään pitämään opiskelijaystävällisenä (arvio n. 30e). Tuplaristeilyn hinta koostuu siis hytin hinnasta, kahden päivän ruokailujen hinnasta ja bussikuljetuksen hinnasta. Mukaan mahtuneille lähetetään henkilökohtainen lasku.

HYTTIEN JA RUOKAILUJEN HINNAT

Risteilylle on mahdollista valita seuraavista ruokailuista:

Meriaamiainen 12 €
Buffet-lounas 32 €
Buffet-illallinen 36 €

HUOM! Laivayhtiön vaatimuksesta jokaisen matkustajan on ostettava ennakkoon vähintään yksi ruokailu per laivamatka. Tuplikselle lähtevien tulee siis ostaa vähintään yksi ruokailu molemmille risteilyille. Tilatut ruokailut käyvät maksuvälineenä risteilyn aikana laivan ruokaravintoloissa. Maksettaessa ruokaa, jonka arvo on ruokalipun arvoa pienempi ei erotusta hyvitetä asiakkaalle eikä käyttämättömiä ruokaseteleitä lunasteta takaisin.

Tuplikselle on jaossa seuraavat hytit:

5 x A4 hyttiä (hinta 190e/hytti eli 47,5e/hlö)
8 x B4 hyttiä (hinta 170e/hytti eli 42,5e/hlö)
2 x E4 hyttiä (hinta 164e/hytti eli 41e/hlö)

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään hyttiluokkatoive ja ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan!

Briefly in English

Christmas cruise for natural sciences students and ”Tuplis” (double cruise) is back! Both cruises depart from Turku onboard Tallink Silja M/S Baltic Princess.

The regular one day cruise is on 28.-29.11. and the Tuplis double cruise is on 27.-29.11. The double cruise enrolment starts first, on Monday 23.9. at 12.00.

Enrolment by cabin. You can start filling in the enrolment form on Monday already at 11.30 am, but note that you cannot send it before 12:00 or your enrolment will not be registered! Enrolment via Google Forms at https://forms.gle/UXMqi9moTtnLn2229.