26.08.2021    
18:00 - 21:00

In English below

Oletko pelannut ulkopelejä viimeksi peruskoulussa? Onko muistoissa vielä aika kun haaveilit jalkapallotähteydestä tai hyppynarumestaruudesta?

Nyt on mahdollista verestää näitä muistoja, sillä Ynnä järjestää torstaina mahdollisuuden höntsäillä ulkopelien merkeissä Mattilanniemessä. Lähtö MaA ja MaD välistä. Tapahtuma pidetään torstaina 26.8. klo 18 alkaen ja paikalla on tapahtumavastaavien lisäksi seuraavia välineitä: jalkapallo, frisbee ja hyppynaru. Mikäli tahdot, että jotakin tiettyä ulkopeliä pelataan ja sinulla on siihen välineet, niin ota ne mukaasi.

Tule siis mukaamme pelaamaan ja nauttimaan ulkoilmasta satoi tai paistoi. Jos kuitenkin sataa tai tuulee, niin ota mukaasi sään mukainen varustus sekä mahdollisia vaihtovaatteita, jotta pysyt lämpimänä.

 

TLDR;

MITÄ: Ulkohöntsäilyä 
MISSÄ:
Mattilanniemessä
MILLOIN: 
torstaina 26.8. klo 18 
MIKSI:
koska aina ei tarvii ottaa niin vakavasti
MITÄ TARVITSET: sään mukaiset varusteet ja omia ulkopelejä, jos haluat

 

==============================================================================================

In English

When was the last time that you have played outdoor games? Have you always wanted to try football or jump rope?

Now you have a perfect change to get to know finnish outdooring games because Ynnä is holding an event where at least those games can be played. The event will be held in Mattilanniemi and the star will be between the buildings MaA and MaD on Thursday 26.8. at 6 pm onwards. Welcome and enjoy.

The event will be held even if it rains so take with you weatherproof equipments and maybe a spare pair of clothes so you won’t get cold even if you got some rain.

 

TLDR;

WHAT: Outdoorgames
WHERE:
In Mattilanniemi, the start will be between MaD and MaA
WHEN:
on Thursdau 26.8. at 6 pm onwards.
WHY: becaus outdoorgames are fun and not at all serious
WHAT YOU NEED: weatherproof equipment and your own outdoor games if you wish