29.04.2019    
Koko päivä

Bookings

Bookings closed

Where

Metalli 74:n sauna
Kalevankatu 4, Jyväskylä

In english below

Vapbu on taas nurkan takana ja olisi Ynnän perinteisten vappusitsien aika. Tapahtumapaikkana toimii metallin kokous & saunatila, ja sitsailujen jälkeen sauna lämpiää ja iltaa voi jatkaa hyvässä seurassa pikkutunneille asti. Vabuna pukeudutaan luonnollisesti haalareihin ja tilaisuus on OPPM. Sitseille tilataan pizzaa, voit katsoa pizzalistan täältä:http://ravintolarosief.fi/index.php?main_page=index&cPath=1_2 Kirjoita haluamasi pizza kommentteihin ja osta lippu, jonka hinta-vastaa pizzan hintaa.

Jos ilmoittautuminen unohtuu ja haluaa sitsaamaan, voi tulla sitsien alkuun paikalle ja osallistua pizzatilaukseen ja maksaa sen paikan päällä.

Vedä siis haalarit jalkaan, serpentiinit niskaan ja saavu Metallin saunalle 29.4 klo. 17:30.

Mitä: Vapbusitsit

Missä: Metallin saunalla

Milloin: 29.4. klo 17:30

Mitä päälle: Haalarit+vappu

Mitä mukaan: Pyyhe, omat juomat ja hyvä sitsitunnelma.

Miksi: Et halua missata vuoden eeppisimpiä sitsejä.

============================================================================================================================

Mayday is coming again this year and itäs time for Ynnäs traditional Mayday-sitsit. Sauna will be warmed after the sitsit and night shall continue with good company until late in the night. Theme is Mayday, dress code overalls and bring your own drinks and towel. We will order pizza to sitsit, you can check the pizza-list from here:http://ravintolarosief.fi/index.php?main_page=index&cPath=1_2 Write the pizza you want in comment section and buy ticket with the matching price to your pizza.

If you forgot to register, don’t worry. Come to the beginning of sitsit and participate in Pizza order and pay it there.

Dress up in your overall and come to Metalli’s sauna in 29.4 at 17:30.

What: Mayday-sitsit

Where: Metalli’s sauna

When: 29.4 at 17:30

What to wear: Overall+mayday

What to bring with you: own drinks, towel and good mayday-feeling

Why: You don’t want to miss the most epic sitsit of the year?

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed