07.10.2021    
18:00 - 20:00

Toimikunnan seuraava kokous pidetään torstaina 7.10. klo 18:15 Ynnän Discordissa.

Seuraavan kokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Sihteerin valinta
 4. Esityslistan hyväksyminen
 5. Edellisten kokousten pöytäkirjojen hyväksyminen
 6. Ilmoitusasiat ja avautumiset
 7. Toimikunnan jäsenet
 8. Nettisivut
 9. Sponsorit
 10. Ohjelma
 11. Kuljetus
 12. Budjetti
 13. META
 14. Kokouksen päättäminen

 

Mistä on kyse?
Etsimme uusia tekijöitä vujutoimikuntaan järjestämään Ynnän 55+1v vuosijuhlia tammikuussa. Vuosijuhlien valmistelu on aloitettu jo vuonna 2019, joten paljon on jo hoidettu, mutta paljon hauskaa tekemistä on myös edessä päin!

Mitään kokemusta tai erityistä osaamista mukaan lähtemiseen ei tarvita, päin vastoin, toimikunta on oiva tilaisuus lähteä opettelemaan tapahtumajärjestämisen ja ainejärjestötoiminnan taitoja.
Jos olet pohtinut hallitukseen hakemista on vujutoimikunta mahtava tilaisuus testata toimintaa lyhyemmällä sitoutumisella. Toisaalta jos hallitustoiminnan vastuut ja velvollisuudet mietityttävät, mutta haluaisit olla mukana järjestämässä tapahtumaa tai päästä toteuttamaan itseäsi koristelun tai ohjelman saralla on toimikunta oikea paikka. Toimikunnassa pääset tutustumaan huippuihin tyyppeihin ja tekemään yhdessä hienoa ja ainutlaatuista tapahtumaa.

Kuulostaako hyvältä, mutta mietit että mikä ihme on vuosijuhla?
Vuosijuhlat kuuluvat akateemiseen juhlaperinteeseen ja niitä vietetään järjestön perustamisen kunniaksi, meillä Ynnässä perinteisesti aina viiden vuoden välein.
Vuosijuhla on hieno juhla, jossa pukeudutaan ja käyttäydytään juhlallisesti. Paikalla on jäsenistön lisäksi sisarjärjestöjen edustajia eri puolilta Suomea, kunniavieraita ja yliopiston henkilökuntaa juhlistamassa Ynnän toimintaa ja muistelemassa sen historiaa.
Perinteisesti juhlissa nautitaan hyvää ruokaa, kuullaan tarinoita vuosien varrelta, nautitaan musiikista ja tanssista sekä tutustutaan uusiin ihmisiin. Iltajuhlan jälkeen on luvassa luonnollisesti jatkot sekä seuraavana päivänä perinteinen sillis eli silliaamiainen. Oman ainejärjestön vuosijuhla on yksi opiskeluaikojen ikimuistoisimmista juhlista.

Kiinnostaa, miten pääsen mukaan?
Pääset mukaan vujutoimikuntaan tulemalla seuraavaan kokoukseen tai ottamalla yhteyttä minuun tai keneen tahansa hallituksen jäseneen. Jos discord ei ole alustana tuttu tähän kokoukseen voi osallistua myös Origolta hallituslaisen johdolla! Kokousta saa tulla seuraamaan vaikka vain harkitsisit mukaan lähtemistä :)