06.10.2022    
18:00 - 21:00

Bookings

Bookings closed

**In English below**

JyväSpeksi on taas täällä, ja Ynnä lähtee porukalla nauttimaan tästä kulttuurielämyksestä! Tämän vuoden spektaakkelin nimi on ”Kultaisten koikarppien arvoitus”.

Mikä ihmeen speksi? Lisätietoa JyväSpeksistä löydät osoitteesta https://www.jyvaspeksi.fi/ , mutta lyhyesti selitettynä speksi on koominen teatteriesitys, jonka kulkuun yleisö voi vaikuttaa. Tämä tapahtuu huutamalla yleisöstä ”Omstart!”, ja mahdollisesti jokin toive esityksen kulusta, esimerkiksi ”Omstart ruotsiksi/tanssien/jne”. Näyttelijät sitten yrittävät parhaansa mukaan näytellä kohtauksen uudelleen toivotulla tavalla. Ohjelmassa on siis varmasti hulvaton esitys!

Tule mukaan muiden ynnäläisten kanssa katsomaan näytöstä keskiviikkona 6.10. klo 18:00! Liput näytökseen maksavat 10 euroa. Liput näytökseen kannattaa varata etukäteen Ynnän kannasta, jotta varmistat itsellesi paikan katsomosta – esitykset ovat erittäin suosittuja!

Speksiesityksiä pidetään C-salissa useana päivänä 4.-14.-10. välilä joista 6.10. Ynnä on menossa ryhmänä katsomaan esitystä. Mikäli haluat lähteä mukaan, ilmoittautuminen aukeaa 7.9. ja sulkeutuu 17.9. Voit ilmoittautuu alla olevan lomakkeen avulla.  Mikäli haluat mennä jonain toisena päivän esitykseen lippua ei saa Ynnän kautta, mutta Jyväspeksin sivuilta on myöhemmin mahdollista saada lippuja.

Yhdenvertaisuusvastaava: Enni Rajala, säpo: enni.rajala@gmail.com, Telegram: @ennirajalla

TL;DR

MITÄ: Jyväspeksiin ynnäläisten kanssa

MILLOIN: 6.10. klo 18

MISSÄ: Yliopiston C-sali

MIKSI: Koska kylttyyri on tärkeää

==============================================================================================

In English:

JyväSpeksi is an annual student theater show here in Jyväskylä and tickets to the show are 10€.   The show is entirely in Finnish.

 

 

 

Ilmoittautuminen on suljettu. // Booking is closed