04.02.2021    
14:00 - 20:00

In english below

Nyt kun on talvi on tullut Jyväskylään, on aika kaivaa laskettelukamppeet kaapista ja lähteä mäkeen! Mikä olisikaan parempaa tekemistä, kuin valloittaa Laajavuoren rinteet kanssaynnäläisten kanssa? Tämä on myös loistava tilaisuus kokeilla laskettelua, ellet ole sitä aiemmin harrastanut.

Tapahtuma on omakustanteinen. Kolmen tunnin hissilippu maksaa vaivaiset 15€ ja kokopäivän lippu 20€. Vaikka sinulla ei olisi omia lasketteluvälineitä, niin ei hätää! Laajavuori vuokraa sekä suksia että lumilautoja kolmeksi tunniksi hintaan 15€ ja koko päiväksi hintaan 20€. Mainittakoon myös, että Laajavuoreen pääsee kätevästi keskustasta linja-autolla!

Kokoonnutaan Laajavuoren välinevuokraamorakennuksen edessä klo 14 (kokopäivän lipulla laskevat) ja klo 16 (kolmen tunnin lipulla laskevat) ja tästä siirrytään omaa tahtia välinevuokraamoon ja rinteeseen. Mukaan voit toki saapua myöhemminkin. Alennuksen hissilipuista ja välinevuokrasta saan kassalla Ynnän tarraa näyttämällä. Laajavuoren rinteet ovat tapahtumapäivänä auki klo 14.-20.

 

TL;DR

MITÄ: Laskettelua
MISSÄ: Laajavuoressa
MILLOIN: 4.2. klo 14 ja klo 16
MIKSI: Koska laskettelu on kivaa :)
MITÄ PÄÄLLE: Lämpimät vaatteet
HINTA: Rinnelippu 15/20€, välinevuokra 15/20€

 

====================================================================================================================================

In English

Now that the snow has arrived, it is time once again to go downhill skiing with fellow ynnäers. Whether you’re an experienced skiier or you’ve never even tried but want to, this is the event for you!

The lift pass for three hours costs as little as 15€ (3 hours) and 20€ (1 day). In addition, if you need to rent skis or a snowboard, Laajavuori rents them for the same duration for 15€ (3 hours) and 20€ (1 day). Getting to Laajavuori is easy too, there is a buss that leaves from the city center that takes you right there.

We’ll gather in front of Laajavuori skiing center at 14:00 or 16:00. From there, we’ll move on to ski rental and then up the hill we go. You can also join us later if you wish to do so.

 

TL;DR

WHAT: Downhill skiing
WHERE: Laajavuori skiing center
WHEN: 4.2. at 14:00 or 16:00
WHY: Why not?
WHAT TO WEAR: Warm clothes
PRICE: Lift pass 15/20€, ski/snowboard rental 15/20€