14.02.2020    
16:00 - 20:00

In English below

Nyt kun on lumi saapunut maahan, on aika kaivaa laskettelukamppeet kaapista ja lähteä mäkeen! Mikä olisikaan parempaa tekemistä ystävänpäivänä, kuin valloittaa Laajavuoren rinteet kanssaynnäläisten kanssa? Tämä on myös hyvä tapahtuma kokeilla laskettelua, ellet ole sitä aiemmin harrastanut.

Tapahtuma on omakustanteinen. Kolmen tunnin rinnelippu perjantai-iltapäivänä maksaa vaivaiset 15€! Vaikka sinulla ei olisi omia lasketteluvälineitä, niin ei hätää! Laajavuori vuokraa sekä suksia että lumilautoja kolmeksi tunniksi hintaan 27€. Mainittakoon myös, että Laajavuoreen pääsee kätevästi keskustasta linja-autolla!

Kokoonnutaan Laajavuoren eteen klo 16:00, mistä siirrymme omaa tahtia välinevuokraamoon ja rinteeseen. Mukaan voi liittyä myös myöhemmin, elleivät aikataulut veny tuohon klo 16:sta.  Aikaisemmin olemme myös pitäneet oman AfterSkin ravintola Sebastianissa; tämä on myös tänä vuonna vaihtoehto, jos seurue niin toivoo.

 

TL;DR

Mitä: Laskettelua
Missä: Laajavuori
Milloin: 14.2. klo 16-20
Miksi: Miksi ei?
Mitä päälle: Lämpimät vaatteet
Paljonko maksaa: Rinnelippu 15€, välinevuokra 27€
Hotelli: Trivago

 

IN ENGLISH

Now that the snow has arrived, it is time once again to go downhill skiing with fellow ynnäers. Whether you’re an experienced skiier or you’ve never even tried but want to, this is the event for you!

The lift pass for three hours costs as little as 15€. In addition, if you need to rent skis or a snowboard, Laajavuori rents them for the same duration for 27€. Getting to Laajavuori is easy too, there is a buss that leaves from the city center that takes you right there.

We’ll gather in front of Laajavuori skiing center at 16:00. From there, we’ll move on to ski rental and then up the hill we go. You can also join us late if you can’t make it to 16:00. Previous years, we’ve also had our own After Ski at restaurant Sebastian. That is a possibility this year too, if people so desire.

 

TL;DR:

What: Downhill skiing
Where: Laajavuori skiing center
When: 14.2. at 16-20
Why: Why not?
What to wear: Warm clothes
How much does it cost: Lift pass 15€, ski/snowboard rental 27€
Hotel: Trivago