08.09.2022    
16:00 - 23:45

Terassikesä 2022 päätetään suorittamalla approtutkinto!

Poikkitieteellinen satama-appro on perinteinen approtapahtuma, jonka tarkoituksena on kiertää Jyväskylän Sataman ravintolatarjontaa ja kerätä suorituspassiin merkintöjä. Tapahtuma järjestetään 8.9. Jyväskylän satamassa. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna, joten poikkeuksellisesti voit suorittaa jopa kaksi tutkintoa kerralla. Ensimmäiseen tutkintoon tarvitset 6 kappaletta suoritusmerkintöjä ja toiseen 9 kappaletta.

Satama-appron lähtöpaikka löytyy Lutakonaukiolta Kilpisen sillan edestä. Appropasseja jaetaan ennakkolippua vastaan klo 16-19. Lähtöpaikalla myydään myös mahdollisesti lippuja, mikäli niitä on jäljellä ennakkomyynnin jälkeen.

Ilta huipentuu jatkoihin Club Escapessa, missä pääset palauttamaan appropassisi tentaattorille ja saat hyväksytystä suorituksesta haalarimerkin. Tentaattorit ottavat passeja vastaan klo 22-01. Tapahtumaan myydään myös muutamia jatkottomia lippuja, joiden haltijoille ilmoitetaan erikseen paikka, jossa tutkintoja vastaanotetaan.

LIPPUJEN ENNAKKOMYYNTI

Ennakkolipunmyynti alkaa torstaina 18.08.2022 klo 12 ja se tapahtuu Kide.appin kautta. Ynnällä on oma lipunmyyntikanta, jonka kautta Ynnäläiset voivat ostaa liput ennen yleistä myyntiä. Lipun hinta on ennakkoon 8€ (+0,40e Kide.appin palvelumaksu), joka sisältää appropassin, haalarimerkin ja pääsyn jatkobileisiin Club Escapeen. Linkki lippukantaan lähetetään Ynnääjät sähköpostilistalle keskiviikko iltana 17.8.

TLDR

MITÄ? Satama-appro
MISSÄ? Lutakossa
MILLOIN? torstaina 8.9. klo 16 alkaen jatkot Club Escapessa
MIKSI? Pääset tutustumaan Jyväskylän sataman ravintolatarjontaan :)
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit, jos omistat jo sellaiset