16.01.2019    
18:00 - 22:00

This event will be held in Finnish!

Joululoma on lusittu ja on aika potkaista käyntiin jälleen yksi legendaarinen vuosi! Olit sitten suomalainen jalkapallolegenda Jari Litmanen tai täysi tornari saavu paikalle, sillä Jyväskylän legendaariset ainejärjestöt Stimulus, Ynnä ja Fokus aloittavat kevätlukukauden sitsaamalla Barney Stinsonin iltaakin legendaarisemmin. Hio iltaa varten kovimmat legendasi kuntoon, eli sisälläsi sitten Loch Nessin hirviön, Bigfootin tai Kuokkalan sillan vilahtajan (haalarit jalassa silti!!!!) kaltainen legenda, ja saavu Esciin levittämään legendaasi legendaarisessa asussasi.

Sitsit sitsataan ke 16.1.2019 klo 18 alkaen legendaarisessa Club Escapessa ja ne kustantavat 16 euroa/alkoholillinen ja 10 euroa/alkoholiton menu. Hinta sisältää sitsipaikan, sitsiruoan, 2 pitkää (siideri ja olut), 2 shottia, jälkkärijuoman sekä sisäänpääsyn jatkoille. Sitsien edetessä on mahdollista ostaa lisää sitsivirvoikkeita opiskelijahinnoin.
Ilmoittautuminen avataan keskiviikkona 2.1.2019 klo 12 ja on auki keskiviikkoon 9.1. klo 16 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen tapahtumakannan kautta ja jokaiselle ainejärjestölle on oma kantansa, 40 hlöä/ainejärjestö. Ilmoittauduthan oman ainejärjestösi kantaan.

Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiasi, erityisruokavaliosi ja otatko holillisen vai holittoman menun!

Ilmoittautuminen sivulta: https://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php

TLDR:

MITÄ: Fokuksen, Ynnän ja Stimuluksen Legendasitsit
MISSÄ: Club Escape
MILLOIN: keskiviikkona 16.1. klo 18-22 (Ovet klo 17:30) Olethan ajoissa!
MITÄ MAKSAA: 16/10 e (holillinen/holiton)
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + legendaarinen asusi
MIKSI: Koska mikä olisi legendaarisempi tapa aloittaa uusi lukukausi!
Ps. Sitsien legendaarinen meno jatkuu virallisilla jatkoilla, joina toimii kevätlukukauden Kickstart-bileet.