06.11.2019    
11:45 - 14:15

In English below

JYYn tärkeimmät päätökset tekee 41-paikkainen edustajisto. Tiedätkö kuka edustajistossa päättää sinua koskevista asioista, kuten jäsenmaksusi käytöstä, työntekijöiden palkkauksesta ja ylioppilaskunnan kiinteistöistä? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen kuka sinua koskevia päätöksiä ylioppilaskunnassamme tekee! Älä ole hölmö ja heitä sitä hukkaan vaan käytä ääntäsi.

Edustajistovaalien äänestys on sähköinen ja voit siis äänestää missä tahansa sähköisesti ennakkoäänestyksen vaalipäivinä 31.10.-1.11. sekä varsinaisina vaalipäivinä 4.11.-6.11. klo 8-20. Lisäksi vaaleissa on mahdollista äänestää yliopistolle järjestetyillä äänestyspisteillä to 31.10. ja ke 6.11. klo 11-15. Koska porukassa on kuitenkin aina kivempaa Ynnä järjestää yhteislähdöt äänestyspisteelle! Osallistumalla yhteislähtöön saat myös Ynnän superhienon vaalimerkin mikäli et sellaista kevään vaaleissa ole ehtinyt saada.

Varsinaisen äänestyspäivän yhteislähdöt äänestyspisteille ovat keskiviikkona 6.11. Potentiaalikuopasta klo 12 ja Origolta klo 14. Kokoonnutaan n. 10min etukäteen paikanpäällä ja lähdetään sitten porukalla äänestyspisteelle. Äänestämällä pisteellä tai näyttämällä että olet äänestänyt sähköisesti saat itsellesi vaalimerkin!

Pohditko vielä ketä haluaisit äänestää? Suosittelemme käyttämään JYYn vaalikonetta. Ehdokasjulisteita on esillä monipuolisesti pitkin kampusta ja Ynnän opiskelijatiloissa voit tarkastella Luonnontieteilijöiden vaalijulistetta ja flyereita (pl. äänestyspäivinä). Ehdokkaista, vaaleista ja mielestäsi opiskelijalle tärkeistä kysymyksistä kannattaa ehdottomasti keskustella kavereiden kanssa, opiskelijatiloissa sekä kysyä ihan henkilökohtaisesti ehdokkailta heidän mielipiteitään!

Olemalla aktiivinen yhteisessä päätöksenteossa edistät niin omaa kuin opiskelijatovereidesi etua! Yhteisiin asioihin vaikuttaminen on meidän jokaisen vastuulla.

Mitä? Yhteislähtö edarivaalien äänestyspisteelle
Milloin? Keskiviikkona 6.11.
Missä? Klo 12 Potentiaalikuopasta ja klo 14 Origolta
Miksi? Äänesi käyttäminen on tärkeää + superhieno vaalimerkki!

 

In English

In JYY Council of Representatives election students elect the new Council of Representatives (41 members) for the term 2020-2021. The voting will be held electronically. The election days for the term 2020-2021 are 4.-6.11.2019 and advance voting is organized on 31.10.2019 and 1.11.2019. More info on the election in English at JYY website!

Ynnä goes to vote together and by taking part in this event you can both vote with friends AND get our amazing election overall patch! The event for regular voting takes place on Wednesday 6.11. from Potentiaalikuoppa (Ylistö student space) at 12 and from Origo (Mattilanniemi student space) at 14. 

If you don’t know who to vote for we recommender the Candidate Matcher.

What? Voting together for JYY Council election
When? Wednesday 6.11.
Where? 12 from Potentiaalikuoppa and 14 from Origo
Why? Voting is important + fancy patch!