13.02.2019    
Koko päivä

In English below!

Ynnä ja Linkki kokontuvat keskiviikkona 13.2 Metalli 74:n saunalle pelailemaan sekä valmistautumaan ystävänpäivään. Saunalla on siis ystäviämme linkkareita, joiden kanssa on mukava pelailla erilaisia pelejä, kuten Twisteriä, beer pongia, lautapelejä ja niin edelleen. Omia pelejäänkin saa siis ottaa mukaan! Tapahtumassa on ystävänpäivän teeman mukaisesti myös halihaaste (ehkä tutummin halipassi).

Tottakai myös sauna on käytössämme illan ajan, joten muistakaa ottaa omat juomanne (& omat naposteltavanne) ja pyyhkeenne mukaan, kun tulette viettämään mahtavaa iltaa!

Tapahtuman jatkoina toimii Ystävänpäivän etkot ESCissä.

 

TLDR;

MITÄ? Ynnän ja Linkin pelisauna
MISSÄ? Metallin sauna, Kalevankatu 4
MILLOIN? ke. 13.2  klo 17,00
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit
MIKSI? Koska linkkarit ovat ystäviä!

OPPM! 

===================================================================

In English

Ynnä ja Linkki will gather on Wednesday 13.2 to Metalli’s sauna to play games and get ready for upcoming Valentine’s Day. It will be fun to play for example Twister, beer pong and board games with our friends from Linkki.  There will also be hug giving challenge for the spirit of Valentine’s Day.

In the event will of course be chance to go to sauna, so remember to bring your own drinks and towel (and own snacks) with you to this awesome evening!

The afterparty of this event is preparty of Valentine’s Day at ESC.

 

TLDR;

WHAT? Gaming sauna of Ynnä and Linkki
WHERE? Metalli’s sauna, Kalevankatu 4
WHEN? Wednesday 13.2 at 17.00 o’clock
WHAT TO WEAR? Overalls
WHY? Because Linkki is our friend!

OWN DRINKS, SNACKS AND TOWEL!