Ynnän tapahtumien pelisääntöihin on lisätty nimenomaan saunatapahtumia koskevia pelisääntöjä. Kaikki Ynnän tapahtumien pelisäännöt löytyvät sivulta: https://ynna.fi/toiminta/tapahtumien-pelisaannot/

Uudet saunatapahtumien pelisäännöt vielä alla:

  1. Vuorot: Joka tapahtumassa on naisten ja miesten vuorot, joiden jälkeen on sekavuoro. Vuorojen kellonajat kerrotaan tapahtuman kuvauksessa, heti tapahtuman aluksi sekä aina, kun uusi vuoro alkaa. Miesten- ja naistenvuorojen järjestys vaihtelee eri tapahtumissa. Sovelletaan Läffään tapahtumakohtaisesti.
  2. Alastomuus: Saunaan voi pukeutua haluamallaan tavalla tai olla pukeutumatta. Sauna-,  pesu- ja pukuhuonetilojen ulkopuolella ei saa olla alasti. Paljuissa pitää olla uimapuku.
  3. Pukuhuoneet: Pukeutumisrauhaa tulee aina kunnioittaa. Jos on mahdollista järjestää erilliset pukuhuoneet, niin ne ovat erilliset koko tapahtuman ajan.
  4. Käytös: Käyttäydytään kivasti ja otetaan muut saunojat huomioon.

Jos sääntöjä ei noudata, niin sinut voidaan poistaa tapahtumasta. Jos havaitset sääntöjen rikkomista tai muuta epäasiallista käytöstä, niin ole yhteydessä matalalla kynnyksellä tapahtuman yhdenvertaisuusvastaavaan tai muuhun paikalla olevaan hallituslaiseen.