Käytät näköjään Internet Exploreria, jota ei nykypäivänä tulisi käyttää missään tilanteessa.

IE sisältää merkittäviä tietoturva-aukkoja, eikä se tue mitään uusia internetissä käytössä olevia teknologioita.

Käytä esimerkiksi Chromea, Firefoxia tai Edgeä.

Oletko aina halunnut päästä pukeutumaan Frodoksi, Gandalfiksi tai Hermione Grangeriksi tai joksikin muuksi fantasiahahmoksi? Vai oletko aina halunnut tuoda julki mielikuvituksesi likaisemman puolen esimerkiksi omat voimafantasiasi, sidontaleikin tai sukkafetissin? Tai oletko vain kiinnostunut suorittamaan approtutkintoa?

Vappu on jo nurkan takana, joten on koittanut aika Ynnän approjen! Ynnän approt järjestetään keskiviikkona 3.4. Tällä kertaa teemaksi on valittu Fantasia(t), joten pukeudu teeman mukaisesti toteuttaaksesi omat fantasia fantasiasi. Lähtöpaikkana toimii tuttuun tapaan Lounaispuisto ja sekä maali että jatkot ovat Londonissa, jossa esiintyy myös bändi Vaihtoehtoiset miesmallit.

Lipunmyynti näihin karkeloihin on jo käynnissä osoiteessa: https://kide.app/events/019b9080-49ca-4dd8-a44c-e139ae7eebd7

Ennakkoon ostettuna yksilölippu maksaa 9 €, joka oikeuttaa approtutkinnon suorittamiseen, haalarimerkkiin ja sisäänpääsyyn jatkoille. Ryhmälippu maksaa 32 €. Lähtöpaikalta ostettaessa yksilölippu 10 € ja ryhmälippu 40 €. Jatkoille voi ostaa lipun Londonin ovelta hintaan 3 €. (Huom! Jatkolippuja varten käy vain korttimaksu!)

TL;DR;
Mitä? Ynnän approt
Missä? Jyväskylän keskustassa
Milloin? Keskiviikkona 3.4.
Miksi? Fantastisimmat approt mitä maa päällään kantaa