Käytät näköjään Internet Exploreria, jota ei nykypäivänä tulisi käyttää missään tilanteessa.

IE sisältää merkittäviä tietoturva-aukkoja, eikä se tue mitään uusia internetissä käytössä olevia teknologioita.

Käytä esimerkiksi Chromea, Firefoxia tai Edgeä.

APPROT OVAT TÄÄLLÄ TAAS!
LIPUNMYYNTIIN PÄÄSEE TÄÄLTÄ!

Ynnän Approissa tehtävänäsi on kerätä suorituskorttiin merkintöjä, joita saa Jyväskylän keskustaan mukavin välimatkoin ripotelluista suorituspaikoista. Merkintöjen keräämisen lopullisena päämääränä on selviytyä loppubilepaikkaan jatkoille sekä lunastamaan suorittamasi tutkinto ja sitä kuvastava haalarimerkki.

Mikä olisikaan mukavampaa kuin suorittaa approtutkinto yhdessä kolmen rakkaan ystävän kanssa? Ynnän Approissa se on mahdollista, sillä tarjoamme mahdollisuuden ryhmätutkinto, jossa korkeintaan neljän hengen ryhmällä on yhteinen suorituskortti. Illan aikana korttia täytetään yhdessä ja suorituksen lopuksi jokainen ryhmäläinen saa oman haalarimerkin sekä erillisen ryhmätutkinnosta viestivän haalarimerkin. Nyt siis suorittamaan yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Tänäkin vuonna hinnat ovat halpaakin halvemmat! Ennakkoon ostettuna yksilötutkinto kustantaa 8€ ja ryhmätutkinto 30€. Lähtöpaikalta ostettaessa hinnat ovat 10€ ja 40€. Maksaa voit sekä kortilla että käteisellä. Lipulla pääset edullisesti kiertämään keväistä Jyväskylää, nauttimaan hyvästä meiningistä sekä osallistumaan ikimuistoisiin loppubileisiin. Loppubileissä luvassa myös huikeaa livemusiikkia. Vedä siis haalarit jalkaan ja saavu Jyväskylään keskiviikkona 6.4.2022. Lähdöt ovat 17.00 ja 17.30, ja passien jako päättyy klo 18.00. Ensimmäinen lähdöistä on TEK:in yhteislähtö, joten jos kuulut TEK:iin on silloin erinomainen aika lähteä! Molempiin lähtöihin voi kuitenkin tulla, vaikka ei olisikaan TEK:in jäsen!

Lipunmyynti on nyt auki! Lipunmyyntiin pääsee täältä! Lippuja on mahdollista ostaa niin netistä kuin Jyväskylän yliopiston kampuksilta.