==============================================================================================

Kiitos kaikille approihin osallistuneille. Ensi vuonna uudestaan!

==============================================================================================

Ynnän Approssa tehtävänäsi on kerätä suorituskorttiin merkintöjä, joita saa Jyväskylän keskustaan mukavin välimatkoin ripotelluista suorituspaikoista. Merkintöjen keräämisen lopullisena päämääränä on selviytyä loppubilepaikkaan lunastamaan suorittamasi tutkinto.

Mikä onkaan mukavampaa, kuin suorittaa approtutkinto kolmen rakkaan ihmisen kanssa yhdessä! Ynnän Approssa se on mahdollista. Tarjoamme mahdollisuuden ryhmätutkintoon, jossa korkeintaan neljän hengen ryhmällä on yhteinen suorituskortti. Illan aikana korttia täytetään yhdessä ja suorituksen lopuksi jokainen ryhmäläinen saa oman haalarimerkin sekä erillisen ryhmätutkinnosta viestivän lisämerkin.
Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Tänäkin vuonna hinnat ovat halpaakin halvemmat! Ennakkoon ostettuna yksilötutkinto kustantaa 8€ ja ryhmätutkinto (max 4hlö) 30€. Lähtöpaikalta ostettaessa hinnat ovat 10€ ja 40€. Maksaa voit käteisellä tai kortilla. Lipulla pääset edullisesti kiertämään keväistä Jyväskylää, nauttimaan hyvästä seurasta sekä osallistumaan ikimuistoisiin loppubileisiin. Vedä siis haalarit jalkaan ja saavu Jyväskylään torstaina 12.4.2018.

Tapahtuma Facebookissa löytyy tämän linkin takaa

Ynnän Appron viralliset jatkot pidetään upeassa Club Escapessa klo 22-04. Loppubileissä on esiintymässä viimevuonna suosiota niittänyt livebändi Aktikitka.