Ynnän järjestämiin tapahtumiin osallistutaan omalla vastuulla. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa tapahtuman aikana sattuneista loukkaantumisista, tapaturmista tai esineiden häviämisistä.

Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

Peruutusehdot koskevat kaikkia tapahtumia, vaikka sitä ei erikseen mainittaisikaan tapahtuman kuvauksessa. Ehdoista poikkeavat tilanteet mainitaan aina tapahtumakuvauksessa.

Ynnä ry:n peruutusehdot

  1. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan osallistumismaksun eräpäivään mennessä. Säännöt koskevat myös varasijoille ilmoittautuneita.
  2. Maksun eräpäivä on, jos ei toisin ole mainittu, seitsemän (7) vuorokautta ennen tapahtumaa.
  3. Osallistumisen voi perua veloituksetta ennen ilmoitettua päivää. Jos erillistä päivää ei ole ilmoitettu, niin ilmoittautumisen katsotaan muuttuvan sitovaksi kymmenen (10) vuorokautta ennen tapahtumaa.
  4. Osallistumisen peruuttaminen on mahdollista sen muututtua sitovaksi, mutta osallistuja on velvoitettu maksamaan osallistumismaksun Ynnälle kokonaisuudessaan.
  5. Sitovan ilmoittautumisen peruutuksessa voi saada rahansa takaisin jos, ja vain jos varasijalta on mahdollista ottaa toinen osallistuja mukaan tapahtumaan.
  6. Muutoksista ja peruuntumisesta tulee aina ilmoittaa järjestäjälle ensisijaisesti sähköpostitse tapahtumasivulla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  7. Näiden ehtojen toistuvasta rikkomisesta hallitus voi asettaa henkilön mustalle listalle, jolloin henkilö ei saa osallistua Ynnän järjestämiin tapahtumiin.