Tarjoamme yrityksille monia eri vaihtooehtoja näkyä jäsenillemme.

Näkyvyys

Haalarimainokset

Opiskelijat käyttävät haalareita lähes kaikissa opiskelijatapahtumissa. Uudet opiskelijat saavat haalarinsa syksyisin ja yritysten tuella on keskeinen rooli haalareiden hankinnassa, sillä näin hinnat saadaan pysymään maltillisina uusille opiskelijoille. Mainospaikka haalareissa on yksi näkyvimpiä keinoja saavuttaa etenkin uusia opiskelijoita melkeinpä jokaisessa opiskelijatapahtumassa..

Löylyfunktio (Ynnän peräkärrysauna)

Ynnän omaa peräkärrysaunaa eli Löylyfunktiota vuokrataan useita kertoja vuodessa eri tahoille; järjestöistä yksityishenkilöihin. Lisäksi se tietenkin on myös meidän monissa omissa tapahtumissamme mukana.

Sähköpostilista

Ynnän sähköpostilistalla voi saavuttaa monet alamme opiskelijat esimerkiksi rekrysähköpostien merkeissä.

Tapahtumat

Excursiot

Haluatko esitellä toimintaanne sekä tiloja opiskelijoille? Kutsu Ynnäläiset exculle!

Fuksiviikot

Fuksiviikoilla Ynnä järjestää uusille opiskelijoille paljon perinteisiä tapahtumia, missä näkyvyys opiskelijoiden keskuudessa on taattu. Kiinnostaisiko esimerkiksi sponsoroida uusien opiskelijoiden saunailtaa ja samalla esitellä toimintaanne?

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ovat Ynnän arvokkaimpia tapahtumia ja ne järjestetään viiden vuoden välein. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä yhden illan juttu, vaan vuosijuhlia juhlistetaan erinäisillä tapahtumilla pitkin viikkoa, joka huipentuu itse iltajuhlaan ja jatkoihin, sekä seuraavan päivän sillikseen eli silliaamiaiseen. Järjestäminen ei kuitenkaan onnistuisi ilman mahtavia yhteistyökumppaneita. Lähde siis mukaan Ynnän seruaavien vuosijuhlien sponsoriksi ja näy jäsentemme suurimmassa juhlassa!