Ynnään voivat liittyä kaikki pääaineenaan fysiikkaa, matematiikkaa, tietojenkäsittelytiedettä, nanotiedettä tai tilastotiedettä ja datatiedettä opiskelevat opiskelijat. Muut Jyväskylän yliopiston opiskelijat tai muun Jyväskylässä toimivan korkeakoulun opiskelijat voivat hakea Ynnän jäsenyyttä lähettämällä jäsenhakemuksen puheenjohtajalle.

Ynnän jäsenenä hyödyt Ynnän edunvalvonnasta, oikeudesta osallistua Ynnän vapaa-ajan tapahtumiin, tapahtumakohtaisista alehinnoista, oikeudesta ostaa Ynnän opiskelijahaalarit sekä monista jäseneduista Jyväskylän alueen yrityksissä! Jäsenenä sinulla on lisäksi oikeus liittyä Ynnän sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan vapaa-ajan aktiviteeteista, oleellisista opiskeluun liittyvistä asioista sekä mahdollisista oman alasi vapaista työpaikoista.

Jäsenenämme liityt myös Suomen fysiikan- ja matematiikanopiskelijat ry:n (SFMO) ja International Association of Physics Students eli IAPSin jäseniksi. SFMO on valtakunnallinen fysiikan ja matematiikan ainejärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka toimii myös IAPSin kansallisena osastona. Vuosittain syyslukukaudella järjestettävä IntegraatioFest-tapahtuma (ent. Fysikerfest) kerää SFMO:n jäsenet yhteen eri puolilta Suomea. IAPS on kansainvälinen fysiikanopiskelijoiden yhteistyöjärjestö, joka järjestää vuosittain PLANCKS-kilpailun sekä ICPS-opiskelijakonferenssin.

Liittymisohjeet

Ynnään liittyminen maksaa vain viisi (5) euroa  ja jäsenyys on voimassa 10 vuotta. Liittyminen onnistuu helpoiten marssimalla Origolle (MaD 242). Origolla sinun tarvitsee vain etsiä hallituslainen ja kertoa hänelle liittymishaaveestasi. Hallituslainen vie vitosesi, ottaa tietosi ylös ja antaa Ynnän jäsentarran jäsenyyden merkiksi.