Ynnään voivat liittyä kaikki fysiikkaa, matematiikkaa, tietotekniikkaa tai tilastotiedettä pääaineena opiskelevat opiskelijat. Muiden alojen opiskelijoilla on mahdollisuus hakea Ynnän jäsenyyttä lähettämällä jäsenhakemus puheenjohtajalle.

Ynnän jäsenenä hyödyt Ynnän edunvalvonnasta, oikeudesta osallistua Ynnän vapaa-ajan tapahtumiin, tapahtumakohtaisista alehinnoista, oikeudesta ostaa Ynnän opiskelijahaalarit sekä monista jäseneduista Jyväskylän alueen yrityksissä! Jäsenenä sinulla on lisäksi oikeus liittyä Ynnän sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan vapaa-ajan aktiviteeteista, oleellisista opiskeluun liittyvistä asioista sekä mahdollisista oman alasi vapaista työpaikoista.

Jäsenenämme liityt myös Suomen fysiikan- ja matematiikanopiskelijat ry:n (SFMO) ja International Association of Physics Students eli {iaps}:in jäseniksi. SFMO on valtakunnallinen fysiikan ja matematiikan ainejärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka toimii myös {iaps}:in kansallisena osastona. Vuosittain syyslukukaudella järjestettävä IntegraatioFest-tapahtuma (ent. Fysikerfest) kerää SFMO:n jäsenet yhteen eri puolilta Suomea. {iaps} on kansainvälinen fysiikanopiskelijoiden yhteistyöjärjestö, joka järjestää vuosittain PLANCKS-kilpailun sekä ICPS-opiskelijakonferenssin.

Liittymisohjeet

Ynnään liittyminen maksaa vain viisi (5) euroa. Liittyminen onnistuu helpoiten marssimalla Origolle(MaD 242). Origolla sinun tarvitsee vain etsiä hallituslainen ja kertoa hänelle liittymishaaveestasi. Hallituslainen vie vitosesi, ottaa tietosi ylös ja liimaa opiskelijakorttiisi Ynnän jäsentarran.